Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Tidig seriefinal i PL – Arsenal kan skrälla

Foto: PETER CZIBORRA / REUTERS BILDBYRÅN

Spelexpert: Eskil Hellberg

Spelstopp: 15,59.

1. Manchester United–Crystal Palace 1

Paul Pogba missade  straff mot Wolverhampton. Annars hade Manchester United haft två raka segrar.. Crystal Palace är mållöst efter två omgångar och har inte skapat mycket av värde. Chansen till mål mot Uniteds ramstarka försvar är liten. Säker etta.

2. Liverpool–Arsenal 1

Liverpool var illa ute före paus mot Southampton. I andra lånade man knappt ut bollen, men det var nära att bli poängförlust på stopptid ändå. Arsenal hoppas att Mesut Özil och Sead Kolasinac spelar. Krysset kommer med.

3. Brighton–Southampton 1

Brighton spelade bättre senast än i storsegern över Watford i premiären.  Jose Izquierdo, Ezequiel Schelotto och Yves Bissouma saknas. Southampton var nära att kvittera på stopptid mot Liverpool. Formkurvan pekar åt rätt håll. Gardera.

4. Sheffield United–Leicester 2

Sheffield United kvitterade på stopptid mot Bournemouth och sänkte ett uddlöst Crystal Palace i helgen. Nykomlingens tuffaste uppgift hittills väntar på lördag. Leicester tog över efter paus mot Chelsea och var nära att få med sig alla poängen från Stamford Bridge. Utgångstvåan garderas tidigt

5. Watford–West Ham X

Mark Noble saknas igen i Werst Ham. Sebastien Haller och Felipe Anderson kan vara aktuella för spel. Watford saknar spelare igen och har inte gjort mål än. Gardera.

6. Wolverhampton–Burnley 1

Wolverhampton spelar tredje matchen sedan i måndags och det kan sätta sina spår. Burnley får troligen spela utan Robbie Brady och Steven Defour. Utgåpngsettan garderas med kryss.

7. Sirius–Örebro 2

Sirius har förlorat de fyra senaste matcherna. Samtidigt motståndet var tufft. På skadelistan finns Daniel Jarl, Jesper Arvidsson, Robert Åhman Persson och Stefano Vecchia Örebro är i bra form. Martin Broberg är åter i Örebro. Helst alla tecken.

8. Stoke–Leeds 2

Stoke har endast tagit en poäng hittills och inte alls levt upp till förväntningarna. Ryan Shawcross är skadad. Målvakten Jack Butland svarade för dubbla misstag i veckan. Leeds har gott om skavanker på defensiva spelare. Tvåan garderas.

Systemförslaget

1. Manchester United–Crystal Palace 1

2. Liverpool–Arsenal 1x

3. Brighton–Southampton 1x

4. Sheffield United–Leicester x2

5. Watford–West Ham x2

6. Wolverhampton–Burnley 1x2

7. Sirius–Örebro 12

8. Stoke–Leeds 1x2

288 rader