Gå direkt till sidans innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Ta med tvåan på Friends arena

Degerfors kan spöka till det för AIK.
Foto: FREDRIK KARLSSON / BILDBYRÅN

Chans till revansch för Nottingham hemma mot Burnley. 

Goda skrällmöjligheter på Bomben i de allsvenska matcherna.

ANNONS: Lämna in Amrounis spelförslag här

Dagens bästa spel

Dagens bästa spel hämtar jag från mötet i Premier League mellan Nottingham och nykomlingen Burnley. Det är två lag som förväntas befinna sig på den undre halvan av säsongen när säsongen ska summeras.

Lagen möttes innan uppehållet på Nottinghams hemmaplan i cupen och då skrällde Burnley med 1-0. Gästerna matchade sitt bästa lag medan Nottingham valde att rotera på flera positioner.

Jag håller Nottingham som det bättre laget och mot ett ganska naivt Burnley som bjuder på lite för mycket defensivt kan vi få se offensiven Ikväll kommer vi att få se Nottingham matcha sitt bästa lag. Det som gjorde att Nottingham lyckades klara sig kvar i Premier League förra säsongen var deras starka hemmaspel. Det är på hemmaplan som man plockar majoriteten av sina poäng i ligan. Det här är säkerligen en match som kan få det att lossna för hemmalaget. 

Nottingham att vinna matchen spelas till oddset 2,15!

Nottingham – Burnley 1

Odds: 2,15

ANNONS: Lämna in Amrounis spelförslag här

Bomben

Jag streckar för en Öster-seger i toppmötet mot Västerås på Bombenkupongen. Öster är ligans formstarkaste lag och har en chans att närma sig Västerås i tabellen vid en seger. Hemmalagets grundspel har imponerat. Både Degerfors och Mjällby ses med goda skrällchanser i sina respektive matcher.

A. AIK – Degerfors

0, 2, 3 – 1, 2, 3

B. Norrköping – Mjällby

1, 3 – 0, 1, 2

C. Öster – Västerås

1, 3 – 1, 2

216 rader, spelstopp 18.59

ANNONS: Lämna in Amrounis systemförslag här

Match för match

Norrköping – Mjällby 1

Norrköping har Eriksson avstängd och saknar sedan tidigare Ortmark och Björk. Mjällby har Eile uppsatt som ett frågetecken inför mötet. Norrköping kommer från två raka förluster, kall etta.

Jönköping - Landskrona 1

Både Dahlqvist och Jonsson saknas för Landskrona då båda är avstängda. Hos hemmalaget är Karlin indisponibel. Det har varit en tung höst för Jönköping som tappat formen. Jämnt och ovisst.

Öster – Västerås 1

Toppmöte i ligan och en chans för Öster att närma sig toppduon. Öster har radat upp segrar på slutet och vid en seger skiljer det endast två poäng upp till Västerås. Herdonsson saknas i Öster.

AIK – Degerfors 2

Ångestmöte i bottenstriden. Efter den tunga förlusten i derby måste AIK få med sig poäng från det här mötet för att undvika att hamna under strecket. Det är jämnt och ovisst. Spelvärd skrälltvåa!

Verona – Bologna X

Bologna tog en efterlängtad seger mot Cagliari men spelet var inte strålande. Det krävdes en straff i slutet för att ta hem tre poäng. Det saknas fart i deras anfallsspel. Saelemaekers missar mötet.

Nottingham – Burnley 1

Lagen möttes nyligen i cupen. Då var det Burnley som skrällde på bortaplan. Nottingham roterade på flera positioner, nu förväntas man starta med bästa möjliga lag. Nottingham får U-tecknet.

Granada – Girona 1

Girona har inlett serien strålande med tio poäng på fyra matcher. Gästerna dras dock med en hel del skador. Roca, Villa, Artero och Jastin är några av namnen som saknas. Spelvärde i ettan.

Boavista – Chaves 1

Hemmalaget har inlett säsongen starkt med tre segrar och ett kryss i ligan. Sassa saknas med en skada för Boavista. Chaves ligger sist med noll poäng och målskillnaden 3-13. Ettan får tipset.

Annons | Svenska spel sport & Casino AB

Ta del av vårt erbjudande – bli kund, spela på sport och få 100 kr i välkomstbonus!
Den som vet mest, vinner mest.
Åldersgräns 18 år. Stödlinjen.se
Till Oddset