Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Ta i alla fall med krysset

Topptipset 23 juni

Spelstopp: 20.44

Spelexpert: Eskil Hellberg

DAGENS SÄKRA

1. Makedonien U21 – Portugal U21 2

Makedonien tappade segern på stopptid mot Serbien. Portugal tog silver vid senaste mästerskapet och är det klart bättre laget. Bruno Fernandes och Ruben Semedo är avstängda. Det bör bli klar seger i alla fall.


DAGENS AVSLAG

2. Serbien U21 – Spanien U21 x2

Spanien är redan klart för semifinal. Spelare kommer att vilas. Serbien kvitterade sent mot Makedonien och en poäng var en missräkning. Marko Grujić och Radovan Pankov är avstängda.


3. Bohemians – Sligo Rovers 1

Sligo Rovers är förbättrat och har tre raka kryss. Chris Kenny är tillbaka. Bohemians får tillbaka Dylan Hayes och Lorcan Fitzgerald. Ettan spikas.


4. Derry City – Cork City x2

Cork City är i en klass för sig i Irland. Efter 18 omgångar har man endast tappat två poäng! Steven Beattie och Ryan Delaney är skadade sedan tidigare. Lagkaptenen John Dunleavy blev skadad senast och säsongen är troligen över. Trolig tvåa. 


5. Galway United – Bray Wanderers 2

Marc Ludden är avstängd i Galway United. Efter tre raka nederlag blev det en pinne senast. Bray Wanderers får tillbaka spelare är det bättre laget i grunden. Tvåan spikas.


6. Shamrock Rovers – Drogheda 1

Shamrock Rovers hade kvartetten Graham Burke, David McAllister, David Webster och Trevor Clarke avstängd senast. I dag är man bättre rustat. Ettan lämnas allena. 


7. Criciúma – Parana 1x2

Efter bedrövlig start på säsongen har Criciúma hittat formen. Tio poäng på de fyra senaste omgångarna är starkt facit. Parana är svårslaget för dagen. 1x2.


8. Luverdense – Amércia MG 1x2

Luverdense fixade säsongens andra trepoängare i veckan. Tack vare triumfen klättrade man upp på fast mark i tabellen. Ta med alla tecken.


SYSTEMFÖRSLAGET

1. Makedonien – Portugal 2

2. Serbien – Spanien x2  

3. Bohemians – Sligo Rovers 1

4. Derry City – Cork City x2

5. Galway United – Bray Wanderers 2

6. Shamrock Rovers – Drogheda 1

7. Criciúma – Parana 1x2

8. Luverdense – Amércia MG 1x2

36 rader.