Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Experten snackade upp heta Stryktipsomgången

Behöver du hjälp med dina sista tecken inför Stryktipset? 

Ta hjälp av SportExpressens expert Jonas Amrouni som svarar på era frågor fram till spelstopp. 

OMGÅNGEN I KORTHET

Trots att det inte är någon jackpot den här veckan så finns det goda möjligheter till hög utdelning. Jag tycker inte någon favorit utöver City känns speciellt stabil. Everton, Blackburn och Luton är samtliga lag som fått en hel del uppmärksamhet under inledningen av ligasäsongen. Det kommer gå över och det är tydligt att formen blivit avgörande för spelarna när man letat efter spikförslag. 

SPIKEN

Manchester City möter ett decimerat Leeds som saknar några potentiella startspelare. Bland annat Harrison som gjorde succé i ligapremiären. Leeds vill pressa högt, då är laget som bäst. Det är otroligt svårt att få det att fungera mot ett passningsskickligt City.

SKRÄLLEN

Cardiff har på papperet en starkare elva än Blackburn. Hemmalaget har visat upp några formidabla insatser på slutet men jag köper inte att tvåan bara står i 17%. Jag håller tvåan som det mest spelvärda strecket på kupongen!

SYSTEMFÖRSLAGET (1728 rader)

1. 2

2. 1X2

3. 1 2

4. 1X2

5. 1X

6. 1X

7. 2

8. 1

9. 1X

10. 1

11. 1X2

12. X2

13. 1 2