Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Succélaget Leicester vinner – om de inte ställer ut skorna

Foto: JED LEICESTER/BPI/SHUTTERSTOCK / JED LEICESTER/BPI/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK

Det finns gott om extra pengar i potten på lördag och intresset för omgången är mycket stort. Julmånaden är en väldigt intensiv period för lagen i England och lag som har längre vila gynnas.

Leeds och Stoke spelade i tisdags medan Cardiff och Reading spelade sina matcher i onsdags. Det är värt att ta med sig och både Leeds och Stoke lämnas ogarderade på jackpotkupongen.

Leicester är den största överraskningen i Premier League. Ställer inte spelarna ut skorna blir det klar seger över Norwich.

Tipsgenomgången

Del 1: Stryktipset – stor genomgång – med systemförslag och ligatabeller 

Bästa spikarna

Endast grov underskattning emot Leicester

3. LEICESTER–NORWICH 1

Leicester övertygar stort och vinsterna avlöser varandra. Upp till tabellettan Liverpool skiljer det åtta poäng, men Leicester har sex poäng mer än den regerande mästaren Manchester City. Endast underskattning emot?

Leeds ser urstarkt ut för dagen – vinner igen

9. LEEDS–CARDIFF 1

Leeds går som tåget och jagar åttonde raka trepoängaren. Inget lag har lyckats överlista seriefavoriten i The Championship i de senaste fyra matcherna. Cardiff är kraftigt förbättrat men har en dags kortare vila och får svårt att ta poäng på Elland Road.

Har kapacitet att klättra i tabellen

11. STOKE–READING 1

Stoke vann äntligen i veckan och nu hoppas fansen att deras rödvita hjältar klättrar rejält i tabellen. Joe Allen visade vägen mot Luton. Comebackande nyckelspelaren Ryan Shawcross utgick skadad och missar troligen mötet med Reading. Det blir seger i alla fall?