Succé för expertens spel: Spelade in 11 000 kronor

Publicerad

I går var det lilla julafton för alla fotbollsälskare då Champions League drog i gång. 

Extra roligt blev det för de som ryggade Sportexpressens spelexpert Eskil Hellberg. 

Hellbergs Bomben-spel gav en vinst på 11 000 kronor. 

Hur tänkte du när du la upp systemet? 

– Jag trodde att ett par av storlagen skulle vinna stort och Paris Saint-Germain vann ju med stor marginal (5-0-seger borta mot Celtic), säger Eskil Hellberg. 

Desto jämnare trodde Hellberg att det skulle bli mellan Roma och Atlético Madrid. Vilket var helt rätt. Matchen slutade 0-0. 

– Jag hade en känsla av att det skulle bli en tajt tillställning. Vilket det också blev. Det var kul att den gick in. 

Hur känns det att få in ett så lyckat spel? 

– Det är roligt och Champions League lockar ju väldigt många. För många är det som julafton när turneringen drar i gång och folk tycker om att spela på de större lagen. Jag hoppas att många tog rygg så att de fick en bra spelkassa. 

 

Hellbergs vinnande system:

A. Barcelona – Juventus
1,2, 3-0

B. Celtic – Paris Saint Germain 

0-2, 3,4,5
C. Manchester United – Basel
2, 3-0

D. Roma – Atlético Madrid
0,1, 2-0, 1, 2

216 rader (insats 216 kronor)

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag