Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Watford lämnas ensamt på tipset mot Brighton

Foto: JOE TOTH/BPI/SHUTTERSTOCK / JOE TOTH/BPI/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK

Skrällarna avlöste varandra när engelsk fotboll var tillbaka på stryktipset. En kupong klarade av alla överraskningar och belönades med tio miljoner kronor. 

Det kan bli bra utdelning igen eftersom inledningsrundan av Premier League är öppen. Tottenham är den största favoriten i omgången men trots fördel av hemmaplan garderas Spurs med ett kryss motnykomlingen Aston Villa.

Djurgården har en del avbräck men truppen är bred och tål en del skador. Sirius får svårt att överraska mot tabellettan.

Tipsgenomgången

Del 1: Stryktipset – stor genomgång 

Del 2: Europatipset och ligatabeller

Bästa spikarna

Watford sänker tippade bottenlaget hemma

5. Watford–Brighton 1

De senaste säsongerna har Watford haft omfattande skadelista. Inför årets säsong är avbräcken lätträknade. Brighton klarade sig kvar precis i fjol och har en jobbig säsong framför sig. Ettan lämnas ensam.

Djurgården har bred trupp och spikas

8. Djurgården–Sirius 1

Djurgården övertog serieledningen efter den välförtjänta segern i Borås. Ett par spelare blev skadade och Astrit Ajdarevic kan knappast medverka mot Sirius och Jesper Karlström saknas på grund av avstängning. Sirius är också försvagat och får svårt borta mot serieledaren.

Fulham jagar tre poäng

10. Fulham–Blackburn 1

Det är inte lätt att spela borta mot en nykomling i premiären. Det fick Fulham bittert erfara när Barnsley vann med uddamålet. Fulham spelade i Premier League i fjol och målet är att återvända till kommande säsong. Blackburn besegras på hemmaplan. 

Skrällvarningarna

Manfall i massor i Bournemouth

2. Bournemouth–Sheffield United X2

Nykomlingarna i The Championship Charlton, Barnsley och Luton lyckades riktigt bra i premiären. Det kan tända nykomlingarna i Premier League. Sheffield United har absolut poängchans borta mot ett hårt skadedrabbat Bournemouth. Ettan åker bort från lapparna.

Räkna inte bort Brentford

6. Middlesbrough–Brentford 1

Brentford missade mängder med chanser mot Birmingham och träffade både ribban och stolparna. Den retroaktiva utdelningen kan komma mot Middlesbrough, som bland annat missade straff (3–3 mot Luton) i sin premiär. Det finns kvaliteter i lagen och alla tecken kommer med.

Huddersfield är laddat till max

12. Queens Park Rangers–Huddersfield 2

Queens Park Rangers har haft hög omsättning av spelare inför säsongen, men QPR levererade direkt. Troligen blir man ännu bättre om några veckor. Huddersfield är kapabelt och ska med på kupongen.