Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Vidöppen jackpotomgång – Liverpool bästa spiken

Foto: BILDBYRÅN

Omgången är öppen och kryddas av jackpot. Det är full omgång av The Championship i veckan och förutsättningarna kan ändras. Liverpool, Blackburn och Sheffield Wednesday spikas. Luton och Birmingham är tidiga streck.

Tipsgenomgången

Del 1: Stryktipset – stor genomgång  

Del 2: Ligatabeller 

ANNONS: Spela Stryktipset med Expressens superexperter (extern länk). 

ANNONS: Spela Stryktipset med Eskil Hellberg (extern länk).   

Bästa spikarna

Liverpool är i en klass för sig i England

2. Watford–Liverpool 2

Liverpool har svarat för en enastående säsong och leder Premier League i majestätisk stil. Watford har haft det jobbigt på sistone och kommer att få kämpa rejält för att kontraktet ska behållas. Tvåan spikas.

Blackburn Rovers spikas i öppen omgång

5. Blackburn–Swansea 1

Swansea vann äntligen i helgen efter ett par veckors segertorka. Blackburn Rovers har en intressant vecka framför sig och vinner Rovers sina hemmamatcher över Stoke och Swansea är man med och kämpar om en kvalplats. Ettan spikas i vidöppen jackpotomgång.

Sheffield Wednesday bryter förbannelsen

8. Sheffield Wednesday–Derby 1

Sheffield Wednesday har gått kräftgång i tabellen efter nyår. På de elva senaste omgångarna har onsdagslaget endast tagit sex poäng. I helgen tappades segern på stopptid mot ett formstarkt Birmingham. Det borde lossna inom kort och ettan spikas hemma mot Derby.

Skrällvarningarna

Formstarkt bortalag – tvåan är given gardering

3. Newcastle–Burnley 2

Fyra trepoängare och ett kryss är Burnleys stolta facit på de fem senaste omgångarna. Newcastle var mycket uddlöst mot Crystal Palace och skadorna är alltjämt omfattande. Burnley vill fortsätta sin klättring i Premier League och tvåan är given på lappen.

Birmingham är svårslaget under 2020

10. Queens Park–Birmingham 2

Birmingham kvitterade på stopptid i helgen och Scott Hogan har förbättrat offensiven med många procent. QPR:s offensiv är inte lika bra som när Nahki Wells spelade med de randiga. Ta helst med alla tecken. 

Om kontraktet ska räddas krävs tre poäng

13. Luton–Stoke 1

Luton ligger ned, men är inte uträknat än. Men om det inte blir flera trepoängare de kommande veckorna blir sejouren i näst högsta serien endast ettårig. Stoke vann i helgen men har inte imponerat i matcherna före. Räkna in bort ett helmotiverat Luton.