Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Var värt en poäng i Malmö – Norrköping får utdelning

Foto: BILDBYRÅN

Norwich svarade för säsongens största skräll senast. Manchester City sänktes på hemmaplan och den knallen bidrog starkt till att 13 rätt gav nästan tre miljoner kronor. Manchester City har match och resa i benen från Ukraina men tappar knappast poäng hemma mot Watford. Bombetta.

Tre allsvenska matcher är med på kupongen. Chansen att komma topp tre minskade rejält efter helgens resultat men IFK Norrköping och IFK Göteborg är med och kämpar om bronset. Kamratföreningarna spikas.

Tipsgenomgången

Del 1: Stryktipset – stor genomgång 

Del 2: Spikar, skrällar och ligatabeller 

Bästa spikarna

City har inte råd att tappa fler poäng

1. Manchester City–Watford 1

Efter en klen inledning på säsongen har Watford tagit två poäng på de två senaste omgångarna. Det var starkt att komma tillbaka trots 0–2-underläge mot Arsenal senast. Nu väntar den regerande mästaren på främmande mark och Manchester City har toppchans.

IFK Norrköping är mycket formstarkt

6. IFK Norrköping–Örebro 1

IFK Norrköping gjorde en bra insats borta mot Malmö och prestationen borde resulterat i poäng. Trots att Pekings fina svit bröts är formen på topp. Örebro har gjort en bra säsong och kontraktet är räddat. Ett hungrigt Norrköping spikas på hemmaplan.

IFK Göteborg är heltänt efter fiaskot senast

7. IFK Göteborg–Sirius 1

Sirius har fått tillbaka spelare och vinsten över Falkenberg var mycket värdefull. IFK Göteborg var inte alls med inledningsvis mot Hammarby och kommer vara mer på alerten den här gången. Ettan är mycket stark.

Skrällvarningarna

Sydkustlaget är underskattat – ta med tvåan

4. Newcastle–Brighton X2

Brighton reser till nordöstra England med förhoppning om poäng. Newcastle har en del avbräck och ser ut att gå en tung säsong till mötes. Brighton är lite bättre än vad de flesta tror och ta tidigt med alla tecken.

Svag hemmafavorit i hett London-derby

11. Millwall–Queens Park Rangers X2

Det kommer vara heta känslor på och utanför planen när Millwall och Queens Park Rangers drabbar samman i den engelska huvudstaden. QPR är det bättre laget och offensiven håller riktigt hög klass. Millwall lever på sin fighting spirit och alla tecken åker med.

Managerbyte fick effekt – det kan bli ny seger

13. Sheffield Wednesday–Fulham 1

Sheffield Wednesday var ett av seriens bästa lag i fjol när ordinarie startelva mönstrades. Garry Monk tog nyligen över som manager och det blev seger direkt borta mot fjolårets Premier League-lag Huddersfield. Fulham väntar hemma till helgen och onsdagslaget tar ny skalp?