Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Trots tre raka segrar – de är en favorit i fara

Foto: BILDBYRÅN

Missat att göra läxan inför helgens Stryktips?

Sitt lugnt i båten – Jonas Amrouni bjuder på sina bästa idéer här.

• • •

ANNONS: Köp en andel i Johan Meijers lilla Stryktipssystem  

ANNONS: Köp en andel i Johan Meijers stora Stryktipssystem 

ANNONS: Spela Stryktipset med Expressens superexperter  

ANNONS: Spela Stryktipset med Jonas Amrouni  

Jonas Amrouni ger dig information och spelförslag i sista stund inför helgens tipsomgångar – klicka här (pdf-fil).  

Bästa dragen på Stryktipset

Banken

City ställs mot ett Leeds som är som bäst när man får pressa högt upp i planen. Mot City får man inte den typen av chanser speciellt ofta, åtminstone inte med lyckat resultat. Leeds har en bit kvar innan man kan utmana topplagen.

 

Skrällen

Blackburn kommer från två bra insatser men ser man till startelvor går det att argumentera för att Cardiff har en bättre elva. Jag köper inte att ettan ska vara så pass stor favorit.

 

Avslaget

Everton ser ut att landa på över 70% i streckfördelningen. Det skiljer inte så mycket lagen emellan. Rätt favorit men alldeles för hårt spelat på strecken – jag garderar tidigt. 

MATCH FÖR MATCH

1. Leeds–Manchester City 2

Leeds fortsätter att dra spel på namnet och insatserna laget gjort mot högst beskedligt motstånd. Håller sig tvåan under 70%?

2. Everton–Brighton 1

Jag har ettan till runt 58%, med vissa tvivel då Everton gjort det till en vana att svika som hemmafavorit senaste åren. Gardera!

3. Newcastle–Burnley 1

Newcastle har flera spelare borta och kommer inte Saint-Maximin till spel saknas förmågan att utmana en mot en. Garderas tidigt.

4. Blackburn–Cardiff 1

Två till 17% kan vara kupongens mest spelvärda streck. Precis som Stoke förra veckan har Cardiff en bättre trupp och elva...

5. Middlesbrough–Barnsley 1

Middlesbrough får tillbaka sin tränare på bänken. Hemmalaget har ett av seriens bästa försvar. 1x på kupongen räcker långt!

6. Nottingham–Bristol City 1

Bristol befinner sig i ett jobbigt skede på säsongen med flera försäljningar på gång och skador som spökar. Bra läge för Forest!

7. Reading–Watford 2

Watford saknar flera tunga namn men bredden är otrolig för att vara ett lag i The Championship. Reading ska inte vara favorit här.

8. Sheffield W–Queens PR 1

Sheffield har fått gått mållöst av planen i sina tre senaste matcher. QPR har sina styrkor just offensivt. Känns vidöppet inför!

9. Swansea–Millwall 1

Det är två defensivt starka lag. Swansea har mer spets och ska vara favorit men jag skulle inte bli förvånad om det slutar 0–0.

10. Rotherham–Huddersfield 1

Rotherham kommer från en stark insats borta mot Birmingham. Huddersfield saknar hela sju spelare ur den ordinarie truppen.

11. Luton–Wycombe 1

Jag gillar Luton som spikförslag men 75% är löjligt. Då pratar vi City/Liverpool-nivå. Vi får se vad ettan landar på lördag 16.00.

12. Jönköping–Halmstad 2

När lagen möttes tidigare under säsongen vann HBK enkelt. HBK har visat sig urstarkt på naturgräs. Det passar deras spelstil bättre.

13. Örgryte IS–IK Brage 1

Örgryte borde kanske vara favorit men det känns verkligen vidöppet. Om ettan blir så klar favorit måste tvåan med på raden!

ANNONS:
Expertens systemförslag: