Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Tottenham tar full pott i Premier League-starten

Foto: ANDREW COULDRIDGE / ACTION IMAGES VIA REUTERS BILDBYRÅN

Tottenham slutade fyra i Premier League i fjol. Spurs rår knappast på Manchester City och Liverpool men det kan bli brons den här säsongen. Aston Villa är tillbaka i högsta serien, men det blir svårt för nykomlingen att ta poäng i premiären.

Tipsgenomgången

Del 1: Stryktipset – stor genomgång 

Del 2: Europatipset och ligatabeller

Bästa spikarna

Aston Villa blir poänglöst i återkomsten

1. Tottenham–Aston Villa 1

Tottenham är ett av Premier Leagues bästa lag. Aston Villa är tillbaka i Premier League och har en väldigt intressant spelare i Jack Grealish. Trots att nykomlingar brukar ta för sig mest i början av en säsong ser lördagens uppgift svår ut för Villa. Tottenham spikas.

Djurgården tappar knappast poäng

8. Djurgården–Sirius 1

Sirius får tillbaka Erik Andersson, men avbräcken är många. Adam Ståhl, Abdul Razak, Daniel Jarl, Jesper Arvidsson, Robert Åhman Persson och Stefano Vecchia  saknas/är tveksamma. Djurgården är med och kämpar i toppen och tappar knappast poäng.

Fulham tar säsongens första trepoängare

10. Fulham–Blackburn 1

Fulham fick se sig besegrat i premiären av nykomlingen Barnsley. Nu blir det spel på Craven Cottage och spelarna kommer gå ut stenhårt i jakten på säsongens första trepoängare. Ettan är mycket stark.

Skrällvarningarna

Bournemouth är plågat av skador

2. Bournemouth–Sheffield United X2

Sheffield Uniteds mål är att rädda kontraktet i Premier League. Ett hårt skadedrabbat Bournemouth (nästan ett lag på skadelistan) väntar nykomlingen i premiären. Matchen är en de mest öppna i omgången och alla tecken kommer med på kupongen.

Southampton är inte chanslöst i premiären

3. Burnley–Southampton X2

Burnley blir med all säkerhet favorit hemma mot Southampton. De rödvita spelade upp sig under fjolåret och uppgiften i premiären är inte omöjlig. Gardera.

Spelartapp i Birmingham – Bristol har chansen

9. Birmingham–Bristol City X2

Birmingham tappade flera bärande spelare under sommaren. Det blev överraskande seger borta mot Brentford i lördags. Det var en hel del tur inblandat och ramträffarna var många. Och när inte stolpen eller ribban var i vägen för Brentford var målvakten Lee Camp på hugget. Bristol City platsar på kupongen.