Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Toppen mot botten kan sluta med en jätteskräll

Foto: BILDBYRÅN

Hur mycket stör tisdagens match mot Atlético Madrid Liverpools spelare? Troligen en hel del. Och ett bra resultat i den spanska huvudstaden är betydligt viktigare än att besegra jumbon Norwich. Väl medveten om Liverpools skyhöga kapacitet garderar jag omgångens största favorit.

Det är jackpot och intresset för Stryktipset kommer att vara stort. Topplagen i The Championship Leeds och Fulham lämnas allena på hemmaplan.

Charlton har jag känsla för och den djärve tipparen lämnar ettan ogarderad.

Tipsgenomgången

Del 1: Stryktipset – stor genomgång  

Del 2: Ligatabeller 

ANNONS: Spela Stryktipset med Expressens superexperter (extern länk). 

ANNONS: Spela Stryktipset med Eskil Hellberg (extern länk).   

Bästa spikarna

Leeds tar sig samman efter svag period

2. Leeds–Bristol City 1

Leeds har misslyckats att vinna nio av sina elva senaste matcher. Trots stort bollinnehav och gott om chanser har det låst sig för seriefavoriten i The Championship. Efter veckans omgång ligger man dock fortsatt tvåa. Det borde lossna snart och i kraft av hemmaplan och en dags längre vila än Bristol City spikas ettan.

Fulham vill direkt till Premier League

9. Fulham–Barnsley 1

Barnsley får svårt att rädda kontraktet efter den senaste tidens magra utdelning. Fulham ligger på delad andraplats i serien och har vittring på Premier League.

Middlesbrough får retroaktiv utdelning?

11. Middlesbrough–Luton 1

Middlesbrough plockade hem fyra raka segrar under december när spelschemat var intensivt och skadelistan lång. På de senaste sex försöken är Boro dock segerlöst. Bottenlaget Luton väntar hemma och Middlesbrough har färre avbräck än tidigare. Ettan spikas.

Skrällvarningarna

Jumbon Norwich har allt att vinna

1. Norwich–Liverpool 1X

Liverpool är omgångens största favorit och har tagit fyra gånger så många poäng som jumbon Norwich. Väl medveten om att Liverpool har hög segerchans garderas tabellettan. Atlético Madrid väntar i Champions League redan på tisdag och är det någon gång spelarna i världens bästa lag ska ha lite sämre inställning så är det borta mot jumbon. Alla tecken kommer med på lappen.

Betala för ett formstarkt Sunderland

12. Oxford United–Sunderland X2

Sunderland har dragit upp spurten och avgjorde tidigt mot Rochdale. Formen är på topp och ta med x2.

Fleetwood Town är svårslaget hemma

13. Fleetwood town–Peterborough 1

Peterborough verkar oslagbart för dagen. Sex raka trepoängare och hela 20 fullträffar är imponerande siffror. Mot ett svårslaget Fleetwood Town – endast en hemmaförlust – får Peterborough klara sig utan främste målskytten Ivan Toney, som är avstängd. Ta med ettan.