Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Sylvasst Häcken kan spikas på Stryktipset

Foto: MICHAEL ERICHSEN / BILDBYRÅN

Manchester City försvarade ligaguldet i Premier League trots stenhård uppvaktning av Liverpool under säsongen. Till helgen kan ny titel bärgas och Pep Guardiolas manskap är klar favorit mot Watford i FA-cupen.

Tipsgenomgången

Del 1: Stryktipset – stor genomgång 

Del 2: Europatipset och tabellerna 

Bästa spikarna

Manchester City är ute efter ny titel

1. Manchester City–Watford 1

Pep Guardiolas stjärnspäckade lag försvarade ligaguldet och vann serien med en poäng före Liverpool. Nu gäller det att ladda om och ta en ny buckla. Watford har allt att vinna och är i ljusa stunder väldigt kapabelt. Det blev förlust i serien såväl hemma som borta och det är klar fördel Manchester City i FA-cupen.

Motiverat Valencia tar full pott

5. Valladolid–Valencia 2

Under inledningen av säsongen hade Valencia svårt för att avgöra matcherna. Efter nyår har man klättrat rejält i La Liga och svarat för en rejäl långspurt. Om man tar minst lika många poäng som Getafe, som möter Villarreal hemma, säkras fjärdeplatsen. Spelarna är medvetna om vad som gäller och vill direkt till Champions League. 

Häcken vinner i Uppsala

11. Sirius–Häcken 2

Efter bra start på säsongen har Sirius tappat på sistone. Häckens offensiv är sylvass. Tvåan spikas.

Skrällvarningarna

AFC Eskilstuna kan överraska

2. AFC Eskilstuna–Helsingborg 1X

Helsingborg är fortfarande poänglöst på bortaplan. Det är lite märkligt och till helgen hoppas man att trenden ska brytas. AFC Eskilstuna missade straff mot Falkenberg och ska kontraktet räddas krävs framgångsrikt spel på hemmaplan. Tongivande duo gjorde comeback och alla tecken kommer med på kupongen.

Ta med alla tecken i Hallandsderbyt

3. Varbergs Bois–Halmstads BK X2

Att ett lag från Halland toppar superettan efter sju omgångar är väntat. Men att det skulle vara Varberg och inte HBK är oväntat. Varbergs Bois har övertygat och kommer vara laddat. HBK kommer från viktig seger. 1x2.

Täby kan bli underspelat

8. Kungsängen–Täby X2

Kungsängen har inlett division 2 norra Svealand förtroendeingivande. Nykomlingens första förlust kom i den senaste omgången. Täby har ett ungt och lovande lag och blir troligen bortglömt av flera tippare. Gardera!