Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Sydkustlaget är den heta jackpotspiken

Foto: BILDBYRÅN

Missat att göra läxan inför helgens Stryktipset eller Europatipset?

Sitt lugnt i båten – Jonas Amrouni bjuder på sina bästa idéer här.

ANNONS: Spela Stryktipset med Expressens superexperter 

Jonas Amrouni ger dig information och spelförslag i sista stund inför helgens tipsomgångar – klicka här (pdf-fil). 

Bästa dragen på Stryktipset

Banken

Southampton har en sylvass offensiv med vapen som Ings, Redmond, Boufal och Ward-Prowse. Mot ett decimerat Palace-försvar kan det bära väldigt långt.

Skrällen

Leeds är ett lag som jag tror passar Liverpool väldigt illa. Hemmalaget kommer inte få någon tid med bollen förrän någon av Leeds-spelarna ligger tätt i press. Söker man ett miljondrag är Leeds kupongens bästa alternativ!

Avslaget

Jag var inne på att spika Degerfors först men desto mer spel som trillar in på ettan, desto mer försvinner värdet. Jönköpings Södra är definitivt inget dåligt lag och ska nog inte vara streckat till låga 14%.

Bästa dragen på Europatipset

Banken

Lorient imponerade i premiären då man slog Strasbourg med klara 3-1. Som ett av få lag i Frankrike som spelar på konstgräs har man en enorm fördel gentemot andra klubbar.

Skrällen

Everton har ett lag som kan utmana topplagen i serien när spelet stämmer. Ancelotti har drillat laget taktiskt under försäsongen. Jag räknar med tajt och jämn tillställning.

Avslaget

Malmö förlorade överraskande borta mot Örebro i veckan. Skadorna fortsätter att hopa sig då Christiansen tvingades utgå efter bara 20 minuter. Det hårda spelschemat med europaspel tär på spelartruppen. Jag ser det inte alls som givet att MFF bara vinner.