Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Vassa miljondragen inför jackpotfesten

Foto: ALEX LIVESEY / REUTERS / BILDBYRÅN

Missat att göra läxan inför helgens Stryktips?

Sitt lugnt i båten – Jonas Amrouni bjuder på sina bästa idéer här.

• • •

ANNONS: Köp en andel i SportExpressens succéexperts system 

ANNONS: Köp en andel i superexperternas system 

ANNONS: Spela Stryktipset med Expressen 

ANNONS: Spela Stryktipset med tipsexperten 

ANNONS: Spela expertens 64-raderssystem 

• • •

BÄSTA DRAGEN PÅ STRYKTIPSET

Banken

Oddsbolagen håller Uniteds vinstchanser till drygt 60%. Jag kan sträcka mig hela vägen till 63-64%. Ligger bortasegern på under 50% är det kupongens bästa spik. Newcastle sliter med en skadedrabbad trupp.

 

Skrällen

Southampton skrällde på Stamford Bridge förra säsongen. Nu kommer man från två raka segrar där laget dessutom lyckats hålla nollan.

 

Avslaget

Brentford har haft stor spelaromsättning under sommaren och senaste transferfönstret. Klubben har tappat sina två bästa spelare från förra säsongen i form av Watkins och Benrahma. Det finns en hel del frågetecken för laget att räta ut.

ANNONS: Spela expertens 1 728-raderssystem

• • •

MATCH FÖR MATCH

1. Manchester C - Arsenal 1

Både De Bruyne och Aubameyang ser ut att komma till spel trots småskavanker som stör. Om City landar under 60% spikar jag.

2. Chelsea - Southampton 2

Chelsea är redan nu tungt spelat och känslan är att procenten inte kommer sjunka. Saints är bättre än folk tror, dra fram penseln!

3. Newcastle - Manchester U 2

Newcastle har flera småskadade spelare i truppen och Bruce tvingas återigen möblera om i startelvan. Fint spelvärde i tvåan.

4. Barnsley - Bristol C 2

Bristol är ett lag jag tror på men det är svårt att spika tvåan om den ska vara överstreckad med nästan 20%. Utgångstvåa på raden.

5. Birmingham - Sheffield W 1

Det är två jämbördiga lag. Ja, det går faktiskt att argumentera för att Sheffield har en bättre startelva. Potentiell kupongrensare.

6. Blackburn - Nottingham 1

Nottingham har rustat för att ligga i toppen av tabellen men inledningen har varit horribel från deras sida. Vänder det nu?

7. Middlesbrough - Reading 1

Jag vill gärna se att Ashley Fletcher startar innan jag köper Boro som klar favorit. Det känns vidöppet på förhand. Gaffeln bör räcka.

8. Luton - Stoke 2

Luton har lyckats behålla stora delar av truppen och lägga till spelare under sommaren. Laget siktar uppåt i tabellen. Gardera.

9. Bournemouth - Queens PR 1

Bournemouth har övertygat under säsongsinledningen medan QPR fortsätter att ha stora problem defensivt. Starkt lut mot ettan.

10. Brentford - Coventry 1

Så som streckningen ser ut i nuläget förväntas Brentford bara städa av Coventry. Brentford har sålt flera tongivande spelare.

11. Rotherham - Norwich 2

Rotherham ligger en poäng före i tabellen men då har man haft ett betydligt lättare spelschema. Jag håller Norwich högre – spik!

12. Swansea - Huddersfield 1

Ska man anmärka på något från Swanseas säsongsinledning är det att man haft svårt att få bollen i nät. Plocka gärna med krysset.

13. Wycombe - Millwall X

Jag litar inte på Millwalls förmåga att göra mål. Här kommer man troligtvis bli spelförande. Det är ingen roll som gästerna trivs i...

ANNONS:
Expertens systemförslag: