Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Reading är ett bra jackpotdrag

Foto: REUTERS

Missat att göra läxan inför helgens stryktipset eller europatipset?

Sitt lugnt i båten – Eskil Hellberg bjuder på sina bästa idéer här.

Eskil Hellberg ger dig information och spelförslag i sista stund inför helgens tipsomgångar – klicka här (pdf-fil). 

Bästa dragen på Stryktipset

Banken

Liverpool har enorm energi och offensiven är sylvass. Brighton är utvilat men får svårt att utmana serieledaren och guldfavoriten på främmande mark. Ettan spikas.

Skrällarna

Crystal Palace, Reading och Queens Park Rangers är tänkbara skrällar i den stora jackpotomgången. Framför allt vill jag höja ett varningens finger över Reading mot ett formsvagt Wigan.

Avslaget

Efter dubbla urladdningar och resa till och från Spanien ska Chelsea försöka ladda om. Derby mot ett pressat West Ham är ett svårare uppdrag än vad många tror. Tammy Abraham utgick skadad i veckan och spelar knappast = minus. Ettan garderas tidigt.

Bästa dragen på Europatipset

Banken

Fredrik Ljungberg har tagit över som boss i Arsenal. The Gunners har underpresterat och defensivt finns det mycket att jobba med. Spelarna tänder till av tränarbytet? Tvåa.

Skrällen

Sheffield United har tagit för sig bra som nykomling. Visserligen blev det tre insläppta mål senast, men det var nog en tillfällighet. Wolves är i bra form men spelat i överkant.

Avslaget

Visst. Det är klar fördel Leicester när besvikelsen Everton kommer på besök. Men vinstchansen motsvarar inte 80 procent, vilket tipparna på Europatipset spelat Leicester till. Everton kan slå till och i min bok är det givet att gardera ettan.