Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Potters gäng en bra spik mot bottenlaget

Foto: BILDBYRÅN

Det blev bra betalt för alla rätt (333 333 kronor) i lördags. Helgens omgång är vidöppen och det borde bli bra utdelning igen. Brighton spikas mot ett självförtroendelöst Watford. Reading och Stoke lämnas också allena.

Tipsgenomgången

Del 1: Stryktipset – stor genomgång  

Del 2: Ligatabeller 

ANNONS: Spela Stryktipset med Expressens superexperter (extern länk). 

ANNONS: Spela Stryktipset med Eskil Hellberg (extern länk).   

ANNONS: Spela Stryktipset med Jonas Amrouni (extern länk).  

Bästa spikarna

Watfords självförtroende är inte på topp

1. Brighton–Watford 1

Graham Potters Brighton har spelat merparten av de senaste matcherna på främmande mark. Defensiven är välorganiserad och i helgen blev det poäng i London trots att West Ham ledde med både 2–0 och 3–1. Watfords självförtroende är svagt efter poängtapp på stopptid mot både Aston Villa och Everton. Ettan lämnas allena.

Hull är försvagat och har tappat nyckelspelare

7. Reading–Hull 1

Reading har verkligen lyft sig de senaste månaderna. Hull har förutom lång skadelista tappat bärande spelare i skyttekungen Jarrod Bowen och Kamil Grosicki. Det såg inte bra ut mot Brentford (1–5) och ett för dagen svårslaget Reading spikas på hemmaplan. 

Stoke har laddat om batterierna

8. Stoke–Charlton1

Stoke borde vara heltaggat efter smällen mot Derby. Allt gick fel i den matchen. Om kontraktet ska räddas är det lag av Charltons kaliber som ska besegras hemma.

Skrällvarningarna

Hur mår egentligen seriefavoriten Leeds?

2. Nottingham–Leeds X

Det blev mycket överraskande förlust mot bottenlaget Wigan i lördags. Förutom att underläge i paus vändes till seger över Millwall nyligen har Leeds haft svårt på sistone, vilket endast nio poäng på de nio senaste omgångarna vittnar om. Nottingham Forest är i bra form och skadelistan har minskat. Helgardera. 

QPR har det jobbigt – men kan skrälla till 

5. Huddersfield–Queens Park Rangers X2

Queens Park Rangers har det jobbigt och tredje raka nederlaget med uddamålet kom i helgen. Trots den negativa trenden vågar jag inte räkna bort QPR. Huddersfield på främmande mark är ett fullt möjligt uppdrag. 1x2.

Derby kan överraska om man inte fått hybris

9. Swansea–Derby X2

Swansea fick oförtjänt bra betalt för sitt spel i början av säsongen. Derby kommer från storseger och Wayne Rooney gjorde ett av målen. Swansea ska vara favorit men krysset och tvåan blir nog bortglömt av många.

Elias förändring efter flytten till Vancouver

Föräldrarna om svenskens liv som superstjärna • Nya lägenheten • Umgänget i Vancouver • ”Det vill du inte höra när bandaren är på”