Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Portugal bra skrälldrag i det heta supermötet

Foto: BILDBYRÅN

Missat att göra läxan inför helgens Stryktips?

Sitt lugnt i båten – Jonas Amrouni bjuder på sina bästa idéer här.

• • •

ANNONS: Spela expertens 64-raderssystem 

ANNONS: Spela Stryktipset med Expressen 

ANNONS: Spela Stryktipset med tipsexperten 

Bästa dragen på Stryktipset

Banken

Tyskland testade sina unga spelare mot Turkiet i veckan. Här ställer man upp med A-laget. Ukraina saknar flera tongivande spelare. Vi kan mycket väl få se en utklassning från tyskarnas sida.

 

Skrällen

Portugal har ett välorganiserat och välbalanserat lag med spetsspelare som Ronaldo framåt. Frankrike imponerar inte spelmässigt.

 

Avslaget

Liechtenstein möter ett Gibraltar som man förlorade mot för inte så länge sedan. Det skiljer inte mycket laget emellan sett till kvalité. Om procenten sticker iväg upp över 55% är det bättre att försöka sortera bort ettan från tipskupongen.

ANNONS: Spela expertens 1 728-raderssystem

MATCH FÖR MATCH

1. Spanien–Schweiz 1

Spanien har en högstanivå få landslag når upp till men jämnheten finns inte där just nu. Till 14% tycker jag att krysset ska med!

2. Ukraina–Tyskland 2

Ett corona-drabbat Ukraina hade inte mycket att sätta emot Frankrike. Vi kan få se något liknande här – dagens bästa spik!

3. Färöarna–Lettland 1

Färöarna har fler spelare än man någonsin haft i högsta divisionerna ute i Europa. Lettland kommer från tre raka oavgjorda.

4. Liechtenstein–Gibraltar 1

Liechtenstein har fått meddrag i spelprocenten efter skrällsegern i veckan mot Luxemburg. Sist lagen möttes så vann Gibraltar.

5. Andorra–Malta X

Andorra har fördelen av att spela på hemmaplan. Senast lagen möttes var i träningsmatch för nästan 20 år sedan, lutar åt ettan.

6. IK Brage–Degerfors 2

Degerfors har sju raka segrar i ryggen. När motståndet blivit tuffare har inte Brages defensiv lyckats stå emot. Given tvåa!

7. Dalkurd FF–Ljungskile 1

Dalkurds oförmåga att göra mål på sina chanser gör att krysset till 25% känns högintresant. Dalkurd är och ska vara favorit.

8. Gais–Halmstad 2

Skyttekungen Wiedesheim-Paul har lämnat HBK för Rosenborg men det finns gott om alternativ offensivt. Spelvärd spikidé!

9. Kroatien–Sverige 1

Det är inte ofta vi får en favorit som är undervärderad på streckningen sett till oddset. Kroatiens mittfält är mil före Sveriges.

10. Frankrike–Portugal 2

Det är två av världens bästa landslag som möts. Respektive lag har bara förlorat en gång på sina 19 senaste matcher. Favoritfall?

11. England–Belgien X

England ställde i princip ut B-laget i veckan när man körde över Wales på hemmaplan. Jämnt och ovisst – alla tecken ska med.

12. Norge–Rumänien 1

Den norska gyllene generationen har en bit kvar att gå. Det blev uttåg i kvalet mot Serbien i veckan. Hur påverkar det moralen?

13. Island–Danmark 2

Island slog ut Rumänien knappt i veckans kvalmatch. Danmark är ett eller två hack upp i nivå. Gästernas defensiv är klasser bättre.

ANNONS:
Expertens systemförslag: