Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

PL-jagande Fulham är en bra jackpotspik

Foto: BILDBYRÅN

Missat att göra läxan inför helgens Stryktipset eller Europatipset?

Sitt lugnt i båten – Eskil Hellberg bjuder på sina bästa idéer här.

Eskil Hellberg ger dig information och spelförslag i sista stund inför helgens tipsomgångar – klicka här (pdf-fil). 

ANNONS: Spela Stryktipset med Expressens superexperter (extern länk). 

ANNONS: Spela Stryktipset med Eskil Hellberg (extern länk).   

Bästa dragen på Stryktipset

Banken

Fulham avgjorde på stopptid i veckan och jagar West Bromwich och Leeds i toppen. Mot ett bortasvagt Preston är segerchansen god och ettan spikas i jackpotomgången.

Skrällen

Barnsley har kniven mot strupen och det har man haft ett tag. Nykomlingen vägrar att ge upp och siktet är inställt på fjärde raka segern. Reading sparar sig troligen till veckans FA-cupmatch.

Avslaget

Newcastle söker efter formen och flera spelare är tveksamma till spel mot Burnley. Emil Krafth, Paul Dummett, Javier Manquillo, Ciaran Clark och avstängde Valentino Lazaro missar matchen mot Burnley. Ettan är kraftigt överspelad och åker bort.

Bästa dragen på Europatipset

Banken

Ajax är inte lika bra den här säsongen, men ändå bäst i Holland. AZ Alkmaar gästar till helgen och Ajax vill visa vem som bestämmer. Ettan är mycket sannolik.

Skrällen

Everton är utvilat och heltaggat efter förlusten mot Arsenal i helgen. Manchester United är förbättrat men har en svår uppgift framför sig. 25 procent på ettan är en tänkbar och i allra högsta grad spelvärd spik.

Avslaget

Getafe är en positiv överraskning och har tagit många poäng med sin fighting spirit. Ibland går man över gränsen och förutom intensivt spelschema i och med Europa League är en duo avstängd mot Mallorca.