Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Palace en jackpotskräll mot regerande mästaren

Foto: BILDBYRÅN

Det har varit glest med spelare på Tottenhams och Manchester Citys träningar i veckan. Storlagen har oftast många spelare iväg på landslagsuppdrag och efter det senaste uppehållet föll City mot Norwich 

Norwich är fortsatt hårt plågat av skador. Bournemouth saknar också en handfull spelare men har bättre trupp och fördel av hemmaplan. Ettan spikas.

Flera av matcherna i The Championship är krysskrävande. Charlton–Derby och Luton–Bristol City kan sluta ”hur som helst” och helgarderas tidigt.

Tipsgenomgången

Del 1: Stryktipset – stor genomgång  

Del 2: Ligatabeller 

Bästa spikarna

Chelsea tar tre poäng trots avbräck

1. Chelsea–Newcastle 1

Chelsea kommer inte till spel med ordinarie lag och truppen är inte lika stark som i fjol. Men Newcastle är också försvagat och trots att de svartvita redan sänkt två storheter hittills (Tottenham och Manchester United) blir nog resan från nordöstra England till London fruktlös.

Fortsatt manfall hos kanariefåglarna

4. Bournemouth–Norwich 1

Efter den mycket överraskande segern över Manchester City har Norwich tre raka nederlag och 1–9 i målskillnad. Skadorna är fortsatt många och senast vaktade tredjehandsalternativet målet. Vem som står på lördag är oklart och ett viljestarkt Bournemouth lämnas ensamt.

Wolverhampton vill förlänga segersviten

6. Wolverhampton–Southampton 1

Wolverhampton följde upp årets första trepoängare med att besegra den regerande mästaren Manchester City på främmande mark. Självförtroendet är på topp och ett trubbigt Southampton får det svårt. Säker etta.

Skrällvarningarna

Hur är det med stämningen i Tottenham?

2. Tottenham–Watford X2

Tottenham har mycket att bevisa och hur mår egentligen laget efter 2–7 mot Bayern München och 0–3 mot Brighton? Tongivande spelare saknas och många av ”gubbarna” har varit ute på landslagsuppdrag. Watford säljer sig dyrt i derbyt och ettan garderas,

Manchester City garderas på bortaplan

7. Crystal Palace–Manchester City 1X

Den regerande mästaren Manchester City blir trots bortaplan en av jackpotkupongens största favoriter. Defensiva spelare saknas igen och även om Manchester City har ett på papperet starkare lag än Crystal Palace kan nerverna ställa till det. För mig är det givet att gardera. 

Derby kan ta hand om alla poängen

12. Charlton–Derby 2

Derby visade en härlig formtopp före uppehållet. Formen efter det korta uppehållet är lite svårbedömd men det finns helt klart bra kvaliteter i Derby. Charlton lär få en svettig eftermiddag. Betala för tvåan.