Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

På väg mot toppformen – Cardiff är bästa skrällen

Foto: BILDBYRÅN

Missat att göra läxan inför helgens Stryktipset eller Europatipset?

Sitt lugnt i båten – Eskil Hellberg bjuder på sina bästa idéer här.

Eskil Hellberg ger dig analyser, statistik och tips. För fullkomliga tabeller och systemförslag - klicka här (pdf-fil).  

Bästa dragen på Stryktipset

Banken

Örebro har gjort en bra säsong utifrån sin förutsättning. AIK behöver full pott för att haka på i medaljstriden. Ett skadedrabbat Örebro får det mycket svårt i huvudstaden. Ettan är väldigt trolig. Spik.

Skrällen

Cardiff har fått tillbaka spelare och är på väg mot formen. West Bromwich kommer från säsongens första ligaförlust. Tipparna har gjort WBA till storfavorit och det känns tveksamt.

Avslaget

Hur är stämningen i Derby efter att två av spelarna troligen kört bil med alkohol i kroppen? Lagkaptenen Richard Keogh blev illa skadad i samband med händelsen och spelar inte. Ettan åker bort på lappen. 

Bästa dragen på Europatipset

Banken

Manchester City saknar än en gång defensiva spelare. Offensivt finns det gott om alternativ trots frånvaron av Kevin de Bruyne. Wolves får svårt att överraska mot mästaren.

Skrällen

IFK Göteborg har gjort en bra säsong och har inte givit upp inför bortamötet med Malmö FF. MFF fick en del skador i torsdags och tvåan till blott fem procent kommer med.

Avslaget

Okej. AFC Eskilstuna har endast en bortaseger. Men Kalmar FF har endast tagit en trepoängare på hemmaplan. Förutom en del skador är Rasmus Elm avstängd i Kalmar. AFC Eskilstuna är i stort poängbehov och var inte långt från en poäng mot MFF. Se upp!