Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Oslagbart Liverpool bästa spikförslaget

Foto: BILDBYRÅN

Räkna med ett par konstiga resultat till helgen. De senaste veckornas intensiva spelschema sätter sina spår och flera lag kan vara energilösa till helgen.

Chelsea, Manchester United, Leicester, Leeds, Wolverhampton och Everton är spelade till över 60 procent. Jag provar att fälla flera av favoriterna. Manchester United har flera svaga insatser bakom sig och ett piskat Norwich kan överraska.

Liverpool och West Bromwich är två mycket prisvärda spikar sett till vinstchansen hos spelbolagen.

 

ANNONS: Spela med SportExpressens spelredaktion på Stryktipset

Tipsgenomgången

Del 1: Stryktipset – stor genomgång  

Del 2: Ligatabeller 

Bästa spikarna

Liverpool verkar oslagbart för dagen 

1. Tottenham–Liverpool 2

Liverpool sparade flera spelare mot Everton i FA-cupen men vann – precis som vanligt – ändå. Det blir starkare lag mot Tottenham till helgen och förutom tveksam form har Spurs gott om avbräck. Moussa Sissoko blir borta i flera månader. Skyttekungen Harry Kane spelar inte de tre kommande månaderna. Brottartungt. Tvåan spikas.

Chelsea förbättrar hemmastatistiken?

2. Chelsea–Burnley 1

Chelsea har visserligen haft svårare att vinna på Stamford Bridge den här säsongen och skördat större framgångar på främmande mark. Kommer man upp i rätt nivå är segerchansen stor mot Burnley. Bortalagets form är verkligen inte på topp för dagen.

Wolves sänker ett försvagat Newcastle

6. Wolverhampton–Newcastle1

Wolverhampton borde avgjort efter paus mot Manchester United i ligacupen. Ett sargat Newcastle väntar på hemmaplan och ettan lämnas allena.

Skrällvarningarna

Manchester United går inte att lita på

3. Manchester United–Norwich X2

Manchester United har gjort ett mål på de tre senaste matcherna. Efter pigg start mot Manchester City i tisdags var man utspelat i 70 minuter. Tongivande spelare saknas igen och Norwich har allt att vinna på Old Trafford. Manchester United garderas tidigt.

Blackburn Rovers saknar skyttekungen

8. Blackburn–Preston 2

Blackburn har flera spelare på skadelistan och målfarlige Bradley Dack spelar inte mer den här säsongen. Trots frågetecken för Prestons form är tvåan ett måste på kupongen. I ljusa stunder är Preston ett av The Championships bästa lag.

Nottingham är i form och ska med på lappen

13. Reading–Nottingham 2

Nottingham Forest har vunnit de tre senaste omgångarna och segersviten i serien kan förlängas ytterligare. Visserligen är Reading i bra form och har fördel av hemmaplan, men Forest har hög grundkapacitet.

 

ANNONS: Eskil Hellberg tog hem Tio Tidningars Tips – rygga honom på Stryktipset