Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Oslagbart Liverpool bästa jackpotspiken

Foto: BILDBYRÅN

En ensam vinnare tar hem 25 miljoner kronor till helgen. Nu blir det knappast en vinnare eftersom omgången är greppbar och flera av favoriterna ser starka ut. Lag som kan överraska och höja värdet är Crystal Palace och Reading.

Tipsgenomgången

Del 1: Stryktipset – stor genomgång 

Del 2: Ligatabeller 

Bästa spikarna

Liverpool verkar oslagbart – vinner igen

2. Liverpool–Brighton 1

Liverpool har tagit minst en poäng i de 30 senaste matcherna i högsta serien. Ett fantastiskt facit! Flera gånger under hösten har man avgjort sent och avgörandet mot Crystal Palace i helgen satt hårt inne. Brighton har en del skavanker och får svårt att stå emot tabellettan på främmande mark. Ettan lämnas allena.

Southamptons poäng är i underkant

5. Southampton–Watford 1

Viktiga poäng står på spel mellan Southampton och Watford. Visserligen gjorde Watfords viktigaste spelare – målmaskinen Troy Deeney – comeback i helgen men skadelistan är omfattande: Roberto Pereyra, Tom Cleverley, Domingos Quina, Sebastian Prödl, Daniel Bachmann och Danny Welbeck. Saints vinner jumbofinalen?

Middlesbrough får inte till det – Leeds spikas

10. Leeds–Middlesbrough 1

Leeds har gott om matchvinnare och härlig fighting spirit. Middlesbrough har svårt med målskyttet. Etta.

Skrällvarningarna

Crystal Palace har form för att skrälla

4. Burnley–Crystal Palace 2

Crystal Palace svarade nog för säsongens bästa insats i helgen och var inte långt från poäng mot Liverpool. Trots sen kvittering blev det förlust efter att man inte fått undan bollen tillräckligt långt i samband med en fast situation. Burnley är visserligen svårslaget på hemmaplan men Crystal Palace har form för att skrälla. Gardera!

Millwall kommer från sällsynt bortaseger

7. Birmingham–Millwall x2

Visserligen är Millwalls triumfer på bortaplan lätträknade de senaste säsongerna. Men formen är god. 1x2. 

Reading svårbesegrat – tvåan streckas tidigt

13. Wigan–Reading 2

Reading fick ge sig med uddamålet mot Brentford. Den senaste månaden har det annars sett bra ut och håller man den här stilen kommer kontraktet att räddas utan problem. Wigan tar nästan uteslutande poängen på hemmaplan. Väl medveten om Wigans hemmastyrka är det fördel Reading i min bok. Tvåan är given på lappen.