Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Motiverat Österrike bästa jackpotspiken

Foto: BILDBYRÅN

Det är blandat utbud på veckans Stryktips. Förutom EM-kval hämtas matcher från League One och League Two. Kupongen är inte den mest eggande men det är svårt att hitta bättre matcher. Efter lätta omgångar kan det vara läge för skrällar.

Tipsgenomgången

Del 1: Stryktipset – stor genomgång  

Del 2: Ligatabeller

Bästa spikarna

Stjärnan är tillbaka – leder Österrike till vinst

3. Österrike–Nordmakedonien 1

Österrikes David Alaba har lämnat klartecken till spel. Han betyder mycket för laget och spelar i ett av världens bästa lag (Bayern München). Nordmakedonien är kapabelt men chansen till poäng är begränsad. Österrike säkrar en plats i slutspelet vid seger. Spik.

Wimbledons bortafacit är uruselt

9. Blackpool–Wimbledon1

Blackpool har högre kapacitet än klassiska kämpalaget Wimbledon och har dessutom fördel av hemma-plan. Wimbledons facit på främmande mark är svagt – sju förluster på åtta försök. Blackpool har visat bra form på sistone och ettan lämnas allena.

Port Vale är i toppform och tar ny seger

12. Port Vale–Carlisle 1

Port Vale har en bra period bakom sig och försvaret har agerat med stor pondus. På hemmaplan är man obesegrat och chansen till full pott är god till helgen. Carlisle är förvisso i bra form men den här uppgiften ser tuff ut. 

Skrällvarningarna

Svårbedömd motivation – Belgien garderas

1. Ryssland–Belgien X

Belgien har mängder med stjärnspelare och kan mycket väl vinna EM kommande sommar. Man har redan avancerat från gruppen och motivationen är kanske inte på topp. Ryssland blandar och ger och kommer vara taggat inför hemmapubliken. Ta med alla tecken.

Bolton har det jobbigt ekonomiskt och sportsligt

10. Bolton–Milton Keynes Dons 2

Bolton inledde säsongen med minus tolv poäng på grund av misskött ekonomi. En på förhand svår uppgift blev ännu svårare och den tuffa ekonomiska situationen gör det svårt att värva spelare. Milton Keynes Dons trend är svag, men tränarbytet till Russell Martin kan göra susen. 

Crewe ett måstestreck på jackpotkupongen

11. Northampton–Crewe 2

Northampton är svårslaget hemma, men Crewe är det starkare laget och formen är det inget fel på. Northampton får utgångstecknet, men alla tecken ska tidigt med på jackpotkupongen.