Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Motiverat Bournemouth streckvärd jackpotskräll

Foto: BILDBYRÅN

En tredjedel återstår av Premier League och bottenlagen har inte råd att tappa många poäng under spurten. Men trots att Watford behöver poängen bättre spikas Liverpool. Det skiljer 55 poäng mellan lagen och Liverpool har enorma spetskvaliteter.

Jackpot höjer intresset och det borde bli bra utdelning eftersom flera av matcherna är öppna och svårtippade.

Sheffield Wednesday har fått tillbaka spelare och comebackande Steven Fletcher avgjorde mot Charlton. Skyttekungen kan bli matchhjälte även mot ett sargat Derby.

Tipsgenomgången

Del 1: Stryktipset – stor genomgång  

Del 2: Ligatabeller 

ANNONS: Spela Stryktipset med Expressens superexperter (extern länk). 

ANNONS: Spela Stryktipset med Eskil Hellberg (extern länk).   

Bästa spikarna

Liverpool verkar oslagbart i Premier League

2. Watford–Liverpool 2

Även när Liverpool inte spelar på topp blir det seger. Mot West Ham fick den överlägsna tabellettan hjälp av Hammers målvakt Lukazs Fabianski och kvitteringen till 2–2 var en skänk från ovan. Watford har det jobbigt och även om bottenlaget behöver poängen bättre än tvåan trolig.

Fulham jagar West Bromwich och Leeds i toppen

6. Fulham–Preston1

Fulhams hopp om att komma sämst tvåa (gå direkt till Premier League) lever i allra högsta grad efter vinsten på stopptid i veckan. Ett bortasvagt Preston besegras?

Nyckelspelare har gjort comeback i Wednesday

8. Sheffield Wednesday–Derby 1

Derby saknade en handfull spelare och förlorade en trist tillställning mot Queens Park Rangers. Trots att Sheffield Wednesday har en dags kortare vila spikas ettan. Morgan Fox och skyttekungen Steven Fletcher var tillbaka i veckan och den sistnämnde avgjorde på stopptid. S.W. har inlett klättringen i The Championship.

Skrällvarningarna

Kämpar för att undvika nedflyttning

1. Bournemouth–Chelsea X

Chelsea får svårt att vända på 0–3 borta mot Bayern München. Efter derbyt mot Tottenham och smällen i tisdags mot det tyska storlaget väntar Bournemouth på bortaplan. Hemmalaget kämpar för att undvika nedflyttning och har fräschare ben. Ta åtminstone med krysset.

Barnsley har den rätta attityden

11. Reading–Barnsley 2

Reading har sitt på det torra. Barnsley kämpar för att kontraktet ska räddas och spelarna har visat upp enorm moral i de senaste matcherna. Än finns chansen och lita på att bortalaget kommer ge 100 procent. Gardera!

Luton har fått tillbaka tron om nytt kontrakt

13. Luton–Stoke 1

Luton har tänt till och vunnit tre av de fyra senaste matcherna. Risken att sejouren i The Championship endast blir ettårig är överhängande men nykomlingen har inte givit upp. Stoke på hemmaplan är inget omöjligt uppdrag. Den djärve tipparen spikar ettan.