Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Möjlig superskräll i Nations League

Foto: BILDBYRÅN

Missat att göra läxan inför helgens Stryktipset eller Europatipset?

Sitt lugnt i båten – Jonas Amrouni bjuder på sina bästa idéer här.

ANNONS: Spela Stryktipset med Expressens superexperter  

ANNONS: Spela Europatipset med Expressens superexperter  

Jonas Amrouni ger dig information och spelförslag i sista stund inför helgens tipsomgångar – klicka här (pdf-fil). 

Bästa dragen på Stryktipset

Banken

Jönköpings Södra möter bottenlaget AFC Eskilstuna på hemmaplan. AFC skrällde mot Sundsvall i sin förra match men det såg inte speciellt bra ut spelmässigt. Jag tror inte gästerna räcker till här helt enkelt.

Skrällen

Schweiz är ett riktigt bra fotbollslag och även om man möter Tyskland så tror jag snarare att laget växer med uppgiften. Majoriteten av spelarna hittar vi just i den tyska ligan.

Avslaget

Azerbajdzjan kliver in som klar favorit mot Luxemburg men man är inte vant vid att bli det bollförande laget. Luxemburg är välorganiserat och svårt att bryta ner. Ettan är lite för klar favorit i mina ögon.

Bästa dragen på Europatipset

Banken

Trots att stjärnan David Alaba saknas är Österrike given favorit hemma mot Rumänien. Det är mer eller mindre ett Bundesliga-lag som Österrike ställer upp med. Det kan man inte säga om Rumänien... 

Skrällen

Spanien är en utgångsspik för många men Ukraina har gjort det ruskigt bra under nye förbundskaptenen. Söker man ett miljondrag kan tvåan på Ukraina vara svaret!

Avslaget

Nederländerna förväntas bli ganska tungt streckat men man får ha i åtanke att det har skett ett skifte på tränarpositionen. Det blir svårt för Lodeweges att matcha Koemans framgångar.