Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

MFF är en solklar spik på lördag – vinner igen

Foto: ANDREAS HILLERGREN/TT / TT NYHETSBYRÅN

Favoritsegrarna avlöste varandra på förra veckans tips. Det blev ingen utdelning på varken tio eller elva rätt. Därmed finns det extra pengar i 13-rättspotten. Till helgen litar jag på Malmö FF, Helsingborgs IF och Celtic.

Tipsgenomgången

Del 1: Stryktipset – stor genomgång 

Del 2: Europatipset och ligatabeller

Bästa spikarna

Trivs bäst på hemmaplan

2. Helsingborg–Falkenberg 1

Trots gott om avbräck var Helsingborg inte långt från sin första seger på främmande mark i helgen. Poängen i Eskilstuna var dock säsongens första på bortaplan. På Olympia spelar Helsingborg med en helt annan pondus och förhoppningsvis får man tillbaka några spelare. Falkenbergs resa söderut blir poänglös?

Malmö FF vinner trots avbräck

3. Malmö FF–AFC Eskilstuna 1

Ett par spelare utgick skadade i comebacken mot Kalmar FF och riskerar att saknas mot AFC Eskilstuna. Stjärnan Markus Rosenberg är definitivt borta eftersom han är avstängd. MFF har dock en bred trupp och segerchansen är mycket stor mot AFC Eskilstuna.

Celtic besegrar Hearts igen

9. Hearts–Celtic 2

Celtic tog tre poäng över Hearts i söndags. Nu väntar samma lag i den skotska cupfinalen. Celtic mönstrar starkare lag och är normalt sett huvudet högre.

Skrällvarningarna

Änglarna ska med på kupongen

1. Häcken–IFK Göteborg X2

IFK Göteborgs unga lag har tagit för sig bra under inledningen av allsvenskan. Häcken ska vara favorit i derbyt men IFK Göteborg har inte givit upp. Alla tecken kommer med i Göteborgsderbyt.

Valencia kan överraska mot storlaget

7. Barcelona–Valencia X

Barcelona avgjorde La Liga tidigt och har laddat för cupfinalen de senaste veckorna. Valencia är svårslaget och kommer att spela tight. Barcelona blir ett hårt anlitat singelstreck, men utgångsettan garderas tidigt.

Seriesegraren garderas i cupfinalen

8. Leipzig–Bayern München X

Bayern München försvarade guldet i Bundesliga och har vunnit serien de sju senaste åren. Leipzig är ett av få lag som kan gå i närkamp med den tyska storheten. Defensiven håller hög klass och väl medveten om Münchens kapacitet garderas tvåan. Både ettan och krysset kommer troligen bli underspelat.