Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Matchen är vidöppen på förhand – helgardera

Foto: PER DANIELSSON/TT / TT NYHETSBYRÅN

Malmö FF fick med sig en poäng borta mot AIK i omstarten. Ett försvagat Örebro väntar hemma till helgen och ettan är kupongens mest sannolika tecken. Flera av matcherna är vidöppna och det kan bli hög utdelning för 13 rätt igen.

Tipsgenomgången

Del 1: Stryktipset – stor genomgång 

Del 2: Europatipset och ligatabeller

Bästa spikarna

IFK Göteborg tar hand om poängen

1. IFK Göteborg–Sundsvall 1

Sundsvall skapade inte mycket mot AFC Eskilstuna i omstarten (0–0). Mot IFK Göteborg är en duo tillbaka, men Linus Hallenius har lämnat laget och kommer att saknas. IFK Göteborg är befogad favorit hemma.

Malmö FF besegrar ett försvagat Örebro

4. Malmö FF–Örebro 1

Örebro blev mål- och poänglöst i omstarten av allsvenskan. På grund av skador saknades Fabio de Sousa Silva, Johan Mårtensson, Dennis Collander, Daniel Björnquist, Albin Granlund, Michael Omoh och Simon Amin. Nu väntar guldfavoriten borta. Ettan spikas.

Hemmastarkt Utsikten en motiverad favorit

11. Utsikten–Åtvidaberg 1

Efter fyra raka och imponerande segrar har Åtvidaberg dubbla nederlag. Ihelgen blev det förlust trots ledningsmål mot ett kraftigt försvagat Kristianstad. Utsikten förde matchen mot Landskrona men reste från Skåne utan poäng. Spelare är tillbaka på lördag. Ettan spikas.

Skrällvarningarna

Ta med alla tecken i öppen match

3. Sirius–Östersund 2

Trots mängder med avbräck höll Östersund nollan och tog poäng mot IFK Göteborg i omstarten. Mot Sirius är ÖFK bättre rustat. Sirius har också fått tillbaka spelare och kommer från oväntad seger. Helgardera.

Hemmastarkt Forward kan överraska

6. Forward–Carlstad United 1x

Forward förlorade med uddamålet mot ett uddlöst Gefle. Carlstad United är det bättre laget men trenden är negativ och man får inte ha en dålig dag igen till helgen. Forward har vunnit tre av de fem senaste matcherna och säljer sig dyrt hemma.

Landskrona ska med på kupongen

10. Tvååker–Landskrona 2

Efter en tung period tog äntligen Landskrona Bois tre poäng i helgen. Segern behövdes och kan bli startskottet på en bra period. Tvååker är svårslaget och i bra form, men Landskrona är i ljusa stunder ett av seriens bästa lag. Ta med alla tecken.