Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Manchester United är den givna jackpotspiken

Foto: BILDBYRÅN

Ny jackpotomgång innebär möjligheter för fler favoriter. Förra veckan fick vi se storfavoriter som Liverpool, Norwich och Degerfors vinna på kupongen och 13 rätt gav trots det dryga halvmiljonen i utdelning. United är min i särklass bästa spik. Palace ska helt enkelt inte räcka till.

ANNONS: Spela Stryktipset med Expressens superexperter (stora)   

ANNONS: Spela Stryktipset med Expressens superexperter (lilla) 

ANNONS: Spela Stryktipset med Expressens Johan Meijer (stora) 

ANNONS: Spela Stryktipset med Expressens Johan Meijer (lilla)  

Tipsgenomgången

Del 1: Stryktipset – stor genomgång  

Del 2: Ligatabeller  

Bästa spikarna

Klasskillnad – United har toppchans

1. Manchester United–Crystal Palace 1

United visade upp ett stundtals bländande spel under sommarmånaderna när Premier League återupptogs. Sedan intåget av Bruno Fernandes i klubben har det blivit ett helt annat lag offensivt. Palace saknar fortfarande viktiga spelare på försvarspositioner.

Försvagat Watford får svårt att ta poäng

11. Sheffield Wednesday–Watford 1

Watford saknar flera nyckelspelare till det här mötet. Truppen är inte lika bred som när man spelade i Premier League. Mycket utav strecken trillar in bara för att Watford spelade i högsta ligan förra säsongen men ser man till vilka faktiskt Watford ställer upp med till den här matchen skiljer det inte mycket kvalitetsmässigt.

Passande uppgift för hemmastarkt Swansea

12. Swansea–Birmingham 1

Swansea har hittat en ny defensiv identitet med sin unga backlinje. Bollinnehavet är något laget trivs med och här kommer man få äga en hel del boll.

Skrällarna

Opålitligt Arsenal kan tappa poäng i derbyt

2. Arsenal–West Ham 1x2

m Precis allting talar för Arsenal. Det är då som den här klubben gång på gång kollapsat i sina prestationer. Jag litar inte på hemmalaget och skulle West Ham komma upp i nivå finns det tillräckligt med talang för att hota.

Nykomlingen har drömläge för poäng

4. Blackburn–Wycombe 12

Wycombe är nykomlingar och det är oftast i början på säsongen det brukar trilla in några extra poäng innan serien satt sig. Blackburn såg svagt ut defensivt i premiären, samt att det saknas några spelare i truppen.

Ihåligt Jönköping en favorit i fara

13. Jönköpings Södra–Öster x2

Öster har gått från klarhet till klarhet under sensommaren och hösten. Spelmässigt är det inte speciellt vackert att se på men det har varit väldigt effektivt. Jönköping har en del att jobba med defensivt och i ett derby där jag håller lagen likvärdiga kvalitetsmässigt köper jag inte att Jönköping ska gå in som klar favorit.