Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Manchester City säkrar titeln mot tamt Brighton

Vincent Kompany avgjorde mot Leicester i måndags. Foto: NIGEL RODDIS / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN

Premier League avslutas till helgen och det är jackpott på stryktipset. Flera av storfavoriterna blir svåra att fälla. Men det finns även några storheter som garderas. Tottenham och Arsenal spelar i veckan och kan vara slitna. 

Tipsgenomgången

Del 1: Krönika och Hellbergs Knockout-tips 

Del 2: Stryktipset – stor genomgång 

Del 3: Europatipset och tips till Måltipset 

Bästa spikarna

Manchester City sänker trubbigt lag

1. Brighton–Manchester City 2

Det finns flera starka favoriter på stryktipset. Manchester City kommer lämnas ensamt av många tippare och City är en av kupongens mest sannolika vinnare.

Liverpool sänker ett kapabelt Wolverhampton

2. Liverpool–Wolverhampton 1

Liverpool har gjort en fantastisk säsong och har stänkt in 53 mål på 18 hemmamatcher. Wolverhampton är en positiv överraskning och nykomlingen slutar sjua i återkomsten i högsta serien. Liverpool får troligen spela utan skyttekungen Mohamed Salah men tar trots ”22 måls frånvaro” hand om alla poängen?

Nu blir det väl tre poäng?

13. Kalmar FF–Helsingborg 1

Kalmar FF kryssade mot Örebro och Östersund. Det kunde lika väl varit två raka segrar. I söndags missades mängder med chanser och KFF hade två bollar i stolpen. Och vid ställningen 1–1 missades straff. Efter fem kryss på sju matcher är det hög tid för tre poäng.

Skrällvarningarna

Everton har form för att ta poäng

6. Tottenham–Everton x2

Everton har vunnit fem av de sju senaste matcherna. Tottenham är offensivt försvagat och har en tuff bortamatch mot Ajax i benen. Ettan garderas tidigt.

Watford har tankarna på FA-cup finalen?

8. Watford–West Ham x2

Kommande lördag spelar Watford final i FA-cupen mot Manchester City på Wembley. Den matchen är betydligt viktigare än avslutningsmatchen mot West Ham. Spelare kommer troligen att vilas i hemmalaget. West Ham får förmodligen tillbaka ett par spelare och formen är det inget fel på. Alla tecken ska tidigt med på lappen.

Värt fler poäng – se upp för Falkenberg!

12. AFC Eskilstuna–Falkenberg x2

AFC Eskilstuna får tillbaka bärande spelare och har fördel av hemmaplan. Efter segern i premiären över Örebro har Falkenberg endast tagit en poäng på sex omgångar. FFF har dock spelat bra men fått dålig utdelning. FFF har bra attityd och tvåan kommer med.