Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

London-laget en bra jackpotskräll

Foto: BILDBYRÅN

Missat att göra läxan inför helgens stryktipset eller europatipset?

Sitt lugnt i båten – Eskil Hellberg bjuder på sina bästa idéer här.

Eskil Hellberg ger dig information och spelförslag i sista stund inför helgens tipsomgångar – klicka här (pdf-fil). 

Bästa dragen på Stryktipset

Banken

Leicester kommer till spel med starkt lag och är tillsammans med Liverpool Premier Leagues mest formstarka lag. Nykomlingen Norwich håller sällan nollan och borde få det svårt på King Power Stadium.

Skrällen

Millwall är förbättrat efter tränarbytet och är obesegrat i de sex senaste matcherna. Derbys formkurva pekar nedåt och trots mäktigt hemmafacit tror jag laget är en favorit i fara.

Avslaget

Wigan tar merparten av sina poäng på hemmaplan, men truppen är inte speciellt stor och det intensiva spelschemat tar på krafterna. Skador oroar och Wigan har inte vunnit på nio matcher. Fel favorit mot Huddersfield?

Bästa dragen på Europatipset

Banken

Efter flera raka och väldigt tunga uddamålsförluster har den slumrande storheten Milan dubbla trepoängare. Med rätt inställning förlängs sviten till helgen.

Skrällen

Bologna besegrade nyligen Napoli på främmande mark. Atalanta borde vara slitet efter den dramatiska avslutningen i Champions League och har dessutom offensiva avbräck.

Avslaget

Manchester United har tänt till och avancerat i tabellen. Visst ska man vara favorit hemma mot Everton men vinstchansen motsvarar inte 70 procent. Everton visade upp en helt annan attityd i den senaste matchen och kan få med sig poäng.