Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Liverpool rivstartar – är en given spik på lördag

Foto: PHIL NOBLE / REUTERS BILDBYRÅN

Manchester City och Liverpool dominerade i Premier League under fjolåret. Och storheterna angav tonen direkt och inledde säsongen med klara segrar. Duon är med på tipset till helgen och har god chans att ta nya trepoängare.

Tipsgenomgången

Del 1: Stryktipset – stor genomgång 

Del 2: Europatipset och ligatabeller

Bästa spikarna

Liverpool är redan i gång på allvar

2. Southampton–Liverpool 2

Efter en trög försäsong har Liverpool spelat upp. Insatsen i Community Shields mot Manchester City var positiv och i premiären kördes nykomlingen Norwich över med besked. Southampton föll i hop helt under den avslutande halvtimmen i premiären. Tvåan spikas.

Det är långt till formen för Watford 

4. Everton–Watford 1

Everton avslutade matchen med tio man efter att Morgan Schneiderlin dragit på sig rött kort. Han är avstängd till helgen. Watford underpresterade mot Brighton och verkar ha en bit till formen. Kommer Everton upp i rätt nivå är segerchansen god.

Det luktar degradering för Giffarna

7. Hammarby–Sundsvall 1

Hammarby är förmodligen Sveriges formstarkaste lag. Sundsvall är det formsvagaste och mycket talar för att det blir degradering till superettan. Hammarby öser in i mål och siktet är inställt på medalj. 

Skrällvarningarna

Spurs kanske kan ta en poäng

1. Manchester City–Tottenham X

Det är klar fördel Manchester City i kraft av hemmaplan mot Tottenham. Men Spurs är ett av få gäng som kan gå i närkamp med den regerande mästaren. Vändningen mot Aston Villa i slutet gav förutom tre poäng gott om energi. Ta med krysset i jackpottomgången.

Underskatta inte Hammers

5. Brighton–West Ham X2

West Ham försökte att bjuda upp till dans med Manchester City och då gick det som det  gick. Hammers har högre kapacitet än Brighton men är inte i form än. Brighton besegrade ett svagt Watford i premiären och blir troligen överspelat till helgen. Gardera.

Se upp för Middlesbrough

9. Blackburn–Middlesbrough X2

Middlesbrough har en poäng efter två spelade omgångar. Det tippade topplagen kunde lika väl haft två raka trepoängare. Blackburn har inte övertygat och Middlesbrough får retroaktiv utdelning?