Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Liverpool en bra spik i jackpotjakten

Foto: BILDBYRÅN

Det har varit ett annorlunda år för alla och en konstig säsong för fotbollslagen. De stora ligorna är igång och viktiga poäng står på spel. 

Liverpool vinner Premier League överlägset och har god chans att besegra Everton i derbyt i omstarten. Spikas tillsammans med ett högmotiverat Bournemouth. Sheffield United har match i benen och sänker Newcastle? Spik!

Formen är svårbedömd i flera lag och det är förmodligen bättre att gå med flera spikar för att ha råd att helgardera några matcher.

Tipsgenomgången

Del 1: Stryktipset – stor genomgång   

Del 2: Ligatabeller  

ANNONS: Spela Stryktipset med Expressens superexperter.

Expressen – Eskils lilla

Expressen – Eskils stora 

Expressen – Pontus och Albin 

Bästa spikarna

Bournemouth behöver poängen bättre

3. Bournemouth–Crystal Palace 1

Bournemouth var hårt skadedrabbat före uppehållet. Nu ser det klart bättre ut och hoppet om nytt kontrakt i Premier League lever. Crystal Palace har gjort en bra säsong och kontraktet är säkrat. Bournemouth behöver poängen bättre och ettan lämnas allena. 

Liverpool visar sin klass i omstarten

11. Everton–Liverpool 2

Liverpool leder Premier League i ensamt majestät och har varit i en klass för sig. Everton kommer försöka bjuda upp till strid i derbyt men kommer till spel med försvagat lag. Liverpool vill sätta nytt poängrekord och jag tror på en rejäl insats av de röda eleganterna. 

Nykomlingen vill ut i Europa

12. Newcastle–Sheffield United 2

Sheffield United har gjort en kanonsäsong som nykomling i Premier League och belöningen kan bli spel i Europa till hösten. Genomköraren mot Aston Villa i onsdags förbättrade formen och tvåan lämnas ogarderad.

Skrällvarningarna

Stoke ska vara favorit trots bortaplan

5. Reading–Stoke 2

Jag håller Stoke som ett bättre lag än Reading och spelbolagen har de rödvita som knapp favorit mot Reading. Stryktipstipparna håller inte med och har hemmalaget som favorit. Stoke är en spelvärd spik.  

Betala tidigt för Nottingham-seger

6. Sheffield Wednesday–Nottingham 2

Nottingham har ett riktigt bra lag och målet att ta steget upp i Premier League. Att komma i fatt Leeds och West Bromwich blir svårt, däremot kan man avancera via kvalspel. Sheffield Wednesday har en del skador inför omstarten och Forest får utgångstecknet. 

Värdefulla poäng står på spel – helgardera

10. Hull–Charlton 2

Hull har tappat spelare och riskerar att flyttas ned i seriesystemet. Eric Lichaj, Jackson Irvine, Stephen Kingsley och Marcus Maddison är inte längre kvar i klubben och truppen är tunn. Charlton är inte speciellt bra men kan ändå ta hand om alla poängen.