Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Leeds en stark spik i jackpotomgången

Foto: BILDBYRÅN

Precis som väntat blev det hög utdelning på Stryktipset i helgen. Det är ny jackpot på lördag och omgången ser mer favoritbetonad ut den här gången. Det är fördel hemmalagen och Leeds har god chans att ta ny trepoängare.

Tipsgenomgången

Del 1: Stryktipset – stor genomgång 

Del 2: Ligatabeller 

ANNONS: Spela Stryktipset med Expressens superexperter (extern länk). 

ANNONS: Spela Stryktipset med Eskil Hellberg (extern länk).   

Bästa spikarna

Med stora kliv på väg till Premier League

9. Leeds–Huddersfield 1

Efter flera veckor med mager utdelning har Leeds kommit igång ordentligt. Det blev säker seger över ett formsvagt och åderlåtet Hull i helgen. De vita eleganterna är med stora steg på väg mot Premier League. Huddersfield får det svårt på främmande mark.

Preston behöver alla poängen

12. Preston–Queens Park Rangers 1

Trots tre nederlag på de fyra senaste försöken ligger Preston på kvalplats. Tillsammans med Fulham är man seriens bästa hemmalag. Queens Park Rangers har sitt på de torra och det är tre poäng som gäller för Preston.

Stoke sänker ett bedrövligt Hull

13. Stoke–Hull 1

Försäljningen av Kamil Grosicki och målfarlige Jarrod Bowen kan kosta en plats i The Championship. Hull har gått kräftgång i serien efter nyår och riskerar att flyttas ned. Stoke går förbi Hull om det blir seger och i kraft av hemmaplan lämnas ettan allena.

Skrällvarningarna

Jätteskräll senast – Watford kan slå till igen

2. Crystal Palace–Watford X2

Watford blev först i serien med att besegra Liverpool. Förutom tre oerhört viktiga poäng är självförtroendet kraftigt förbättrat. Crystal Palace har avancerat i tabellen efter dubbla triumfer. Kontraktet är i princip säkrat. Ta tidigt med alla tecken.

Burnleys form resulterar i nya poäng?

6. Burnley–Tottenham 1

Tottenhams defensiv har inte varit pålitlig på sistone. Offensiven är försvagad i och med frånvaron av skyttekungen Harry Kane och Heung-Min Son. Om några dagar väntar returen mot Leipzig i Champions League. Burnley kan vara en spelvärd spik i omgången. 

Charlton vinner måstematchen?

7. Charlton–Middlesbrough 1

Charlton vann senaste hemmamatchen och ska kontraktet räddas måste spelet på The Valley vara framgångsrikt. I Lyle Taylor har London-laget en tänkbar matchvinnare. Utgångsetta i vidöppen match.