Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Hammarby tappar inte poäng här – bra spik

Foto: TOBIAS STERNER / BILDBYRÅN

Liverpool besegrade Chelsea efter straffar i Turkiet i onsdags och tog hem supercupen. 120 minuters spel. Startelvan var stark och det är ont om tid på att ladda om inför matchen mot Southampton. Väl medveten om Liverpools höga kapacitet kommer krysset med på kupongen. 

Manchester City har 15 raka trepoängare. Tottenham har sex raka bortaförluster. Men Spurs är ett av få gäng kan knipa poäng mot City. 1x.

Hammarby ser urstarkt ut och lägger sig normalt sett inte hemma mot Sundsvall.

Tipsgenomgången

Del 1: Stryktipset – stor genomgång 

Del 2: Europatipset och ligatabeller

Bästa spikarna

Everton tar hand om poängen?

4. Everton–Watford 1

Everton kan bli säsongens överraskning. Det blev en poäng mot Crystal Palace i premiären. Till helgen är siktet inställt på fler pinnar. Watfords defensiv var svagt mot Brighton och det krävs en rejäl förbättrad insats för att det ska bli poäng på Goodison Park.

Hammarby är omgångens sannolikaste spik

7. Hammarby–Sundsvall 1

Hammarby tappade 2–0 till oavgjort i Kalmar. Annars hade man haft sex raka segrar. Sundsvalls trend är mycket svag och hittar man inte ny energi under spurten blir det spel i superettan kommande säsong. Hammarby har toppchans om man spelar som på sistone.

Seriefavoriten Leeds tar hem bortapoängen?

13. Wigan–Leeds 2

Leeds vill tillbaka till fotbollens finrum och var nära att avancera till Premier League i våras. Den här säsongen hoppas och räknar fansen med avancemang. Wigan får svårt att utmana om seriefavoriten spelar på topp.

Skrällvarningarna

Southampton gnetar till sig en pinne?

2. Southampton–Liverpool X2

Liverpool tvingades spela i 120 minuter mot Chelsea i onsdags innan segern kunde säkras i supercupen. ett defensivt spelande Southampton väntar på bortaplan och den som har råd tar med krysset på lappen.

Nu är det dags för Middlesbrough

9. Blackburn–Middlesbrough X2

Middlesbrough har endast en poäng efter två spelade omgångar. Det kunde lika gärna varit full pott. Utdelningen borde komma inom kort och Blackburn på bortaplan är ett lämpligt ”offer”. Betala tidigt för tvåan.

Sheffield W stökar på bra och bör ta poäng

11. Millwall–Sheffield Wednesday X2

Sheffield Wednesday har inlett säsongen förtroendeingivande och visade hög klass redan under fjolåret. Skador hindrade laget från fler poäng. Får man vara någorlunda befriat från skador under säsongen blit det en placering högt upp i tabellen. Millwall har tappat bärande spelare och kan åka på säsongens första förlust.