Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Gif Sundsvall är en helt klockren skrällvarning

Foto: ERIK MÅRTENSSON/TT / TT NYHETSBYRÅN

Missat att göra läxan inför helgens stryktipset eller europatipset?

Sitt lugnt i båten – Eskil Hellberg bjuder på sina bästa idéer här.

Eskil Hellberg ger dig analyser, statistik och tips. För fullkomliga tabeller och systemförslag - klicka här (pdf-fil). 

Stryktipset

Banken

Liverpool gjorde ingen dålig match i Barcelona och 0–3 speglade inte händelserna på planen. Nu blir det svårt att gå till final i CL. Än finns chansen att det bli guld i Premier League och Liverpool kommer att jaga Manchester City in i det sista.

Skrällen

Barnsley är redan klart för The Championship. Och om spelarna får veta att tabellettan Luton leder kommer man nog bara att spela av matchen. Ta tidigt med alla tecken.

Avslaget

Sunderland har kryssat i nästan hälften av omgångarna. Det kan kosta en plats i The Championship.Troligen kommer spelare att sparas med anledning av det kommande kvalet. 

Europatipset

Banken

Kalmar FF skapade tillräckligt med chanser för att ta hand om alla poängen i Örebro. Mahmoud Eid var avstängd och Papa Diouf skadad. Båda kan vara tillbaka mot Östersund. KFF är på rätt väg och ettan spikas.

Skrällen

Visst är det fördel Häcken, men fem procent på Sundsvall!!! Vilket bolag erbjuder 20 gånger på Giffarna? Vidare har Sundsvall en pålitlig målskytt i Linus Hallenius. Han kan sänka vilket lag som helst i allsvenskan.

Avslaget

Chelsea har spelat många matcher på kort tid och spelar sin tredje match på åtta dagar. Urladdningarna mot Manchester United och Eintracht Frankfurt kan sitta i benen. Gardera!