Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Frankrike ska bara vara starkast – tvåan spikas

Foto: JACK CHAN / STELLA PICTURES/XINHUA/AVALON.RED B950

EM-kval och dam-VM är höjdpunkterna på stryktipskupongen till helgen. Storheterna Frankrike, Tyskland och Italien brukar vara pålitliga. Norge mot Nigeria i dam-VM borde sluta med klar seger till norskorna.

Tipsgenomgången

Del 1: Stryktipset – stor genomgång 

Del 2: Europatipset och ligatabeller

Bästa spikarna

Frankrike tar över och vinner matchen

1. Turkiet–Frankrike 2

Frankrike har ett väldigt starkt lag och spelarna är vana vid tuffa uppgifter. Turkiet kommer säkert att inleda inspirerat, men ju längre matchen lider desto mer kommer Frankrike att dominera. Det finns mängder av matchvinnare hos de blå eleganterna. Tvåan lämnas allena.

Tyskland tappar inte poäng

4. Vitryssland–Tyskland 2

Efter fiaskot i VM har några spelare tackat för sig i det tyska landslaget. Nu är en av världens bästa fotbolls-nationer genom tiderna extra taggat. Nederländerna besegrades på främmande mark i den inledande matchen i EM-kvalet. Nästa offer blir Vitryssland.

Skottland knäcker semesterön Cypern

7. Skottland–Cypern 1

Cypern spelade förbättrat för några år sedan men utvecklingen har stannat av. Skottland har enorm fighting spirit och är starkt i luftrummet. Förutom bättre fysiska egenskaper har skottarna fördel av hemmaplan. Etta.

Skrällvarningarna

Teemu Pukki frälser Finland?

3. Finland–Bosnien 1X

Finland skrällde nyligen när man vann ishockey-VM. Det kanske fungerar som extra motivation för herrlandslaget i fotboll. Och i Teemu Pukki har de finska lejonen en avslutare av hög rang. Ta med alla tecken.

Frej är i form och kan skrälla på nytt

9. Västerås–FK Frej 2

IK Frej är ett av få lag som tagit poäng av tabellettan Varbergs Bois. I helgen blev det seger borta mot Degerfors och Frej har formen på topp. Västerås hade jättetur mot Halmstads BK. Frej kan slå till på nytt.

Defensiva avbräck i Karlslund

12. Karlslund–Linköping 2

Linköping blev mållöst i de senaste omgången och det är ovanligt. I snitt gör man över två mål per match. Karlslund tappade segern på stopptid mot Rynninge och drog dessutom på sig dubbla utvisningar. Till helgen är både Jakob Kindberg och Anton Olsson avstängda och man tvingas ändra om i de bakre regionerna.