Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Försvagat Newcastle kan vara en favorit i fara

Foto: BILDBYRÅN

Missat att göra läxan inför helgens Stryktipset eller Europatipset?

Sitt lugnt i båten – Eskil Hellberg bjuder på sina bästa idéer här.

Eskil Hellberg ger dig analyser, statistik och tips. För fullkomliga tips och systemförslag - klicka här (pdf-fil).  

Stryktipset

Banken

Manchester City är omgångens största favorit och den regerande mästaren är taggad efter den oväntade förlusten mot Norwich. Trots defensiva avbräck tar City en säker seger över jumbon Watford.

Skrällen

Swanseas första förlust kom i omstarten. Nottingham avgjorde i slutet och Swansea får repa nytt mod. Bristol City har en del skador och frånvaron av vasse Afobe är inte bra. Swansea givet streck på lappen.

Avslaget

Newcastle ser svagt ut. Alla skador är en bidragande orsak till den klena inledning på säsongen. De svartvita är försvagade hemma mot Brighton och det är tveksamt om ettan ska med.

Europatipset

Banken

Malmö FF var klar guldfavorit före säsongen. Och tack vare segern över IFK Norrköping senast lever gulddrömmen. Trots intensivt spelschema är segerchansen stor mot Elfsborg.

Skrällen

Sevilla är ett av Spaniens mest framgångsrika hemmalag och har besegrat Real Madrid i de två senaste hemmamatcherna. Real är fortsatt försvagat och kommer från en blek insats. Den djärve spikar ettan.

Avslaget

Det är möjligt att Roma ska vara knapp favorit över Bologna, men Romlaget har stora bekymmer med defensiven och har släppt in sex mål efter tre omgångar. Tipparna har gjort Roma till klar favorit. Gardera.