Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Expertens skrälldrag – i jakten på miljonerna

Foto: BILDBYRÅN

Missat att göra läxan inför helgens Stryktipset eller Europatipset?

Sitt lugnt i båten – Eskil Hellberg bjuder på sina bästa idéer här.

ANNONS: Spela Stryktipset med Expressens superexperter (extern länk). 

ANNONS: Spela Stryktipset med Eskil Hellberg (extern länk).  

Eskil Hellberg ger dig information och spelförslag i sista stund inför helgens tipsomgångar – klicka här (pdf-fil). 

Bästa dragen på Stryktipset

Banken

Leeds hör hemma i Premier League och mycket talar för att man tar steget upp i högsta serien den här säsongen. Huddersfield får troligen spela utan tongivande Jonathan Hogg. Spik.

Skrällen

Burnley har jag haft känsla för hela veckan och mötet med Tottenham kommer i rätt tid. Förutom svag form är spelschemat intensivt och flera tongivande spelare saknas igen. Burnley spikas i jackpotomgången.

Avslaget

Norwich var det bättre laget i fjol och vann The Championship före Sheffield United. Den här säsongen har Sheffield United klarat sig betydligt bättre. Norwich måste gå för seger och 66 procent på United är väl mycket.

ANNONS: Spela med SportExpressens skicklig aexperter

Det är 12 miljoner kronor i jackpot på Stryktipset. Nu finns chansen att köpa in sig i experternas olika system. Bland annat av Expressens största spelprofil Eskil Hellberg och den skickliga tipsduon Albin och Pontus. 

ANNONS: Eskil Hellbergs stora system 

ANNONS: Pontus och Albins jackpotsystem 

ANNONS: Eskil Hellbergs lilla system

ANNONS: Redaktionens Stryktipssystem  

ANNONS: Pontus och Albins vanliga system 

Bästa dragen på Europatipset

Banken

Manchester City är inte lika dominant den här säsongen, men det har redan blivit en titel – ligacupen. Det stjärnspäckade laget är favorit att vinna Champions League och vill visa United vem som är störst i Manchester.

Skrällen

Blackburn Rovers har välfylld skadelista sedan tidigare. Än finns chansen till kvalspel men man har inte råd att tappa många poäng under spurten. Derby är rimligtvis slitet efter torsdagens match i FA-cupen.

Avslaget

Chelsea har spelat många matcher på kort tid och har gott om skavanker i truppen. Everton är svårslaget och var nära tre poäng mot Manchester United senast. Ettan garderas tidigt.