Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Formstarkt Chelsea bästa jackpotspiken

Foto: BILDBYRÅN

Manchester City är redan åtta pinnar efter Liverpool och ska guldet försvaras har mästaren inte råd att tappa poäng. Flera defensiva spelare finns alltjämt på skadelistan och Crystal Palace har fördel av hemmaplan. Ta med krysset.

Tipsgenomgången

Del 1: Stryktipset – stor genomgång  

Del 2: Ligatabeller 

Bästa spikarna

Chelsea är inne i en mycket positiv trend

1. Chelsea–Newcastle 1

Chelsea var överlägset Southampton och visade bra form före landslagsuppehållet. Newcastle kommer från oväntad seger och vinsten över Manchester United behövdes efter svag period. Nu väntar Chelsea i London och chansen till poäng är begränsad.

Wolverhampton har hittat rätta formen

6. Wolverhampton–Southampton 1

Första trepoängaren lät dröja på sig. Efter den efterlängtade segern över Watford sänkte Wolverhampton den regerande mästaren Manchester City senast. Ett trubbigt Southampton är nästa uppgift och Wolves har siktet inställt på att ta tredje raka trepoängaren.

Brentford tappar inte poäng hemma

11. Brentford–Millwall 1

Millwalls seger över topptippade Leeds underlättades av spel med en man mer i 75 minuter. Brentford är taggat efter förlusten mot Nottingham. I kraft av hemmaplan kommer man att ösa på direkt från avspark.

Skrällvarningarna

Det går inte att lita på Tottenham

2. Tottenham–Watford X

Tottenham ligger bara nia efter åtta spelade omgångar. Defensiven övertygade inte före uppehållet och på de två senaste matcherna har det blivit tio baklängesmål. Watford är pressat i botten men mötet med Tottenham kommer i rätt tid och krysset ska med på lappen.

Crystal Palace överraskar mot City?

7. Crystal Palace–Manchester City X

Manchester City är i en ovan situation och det blir inte lätt att hämta in åtta poäng på Liverpool. Aymeric Laporte och Leroy Sane saknas igen och fler spelare kan saknas i City. Crystal Palace spelar utan press och kan överraska med att ta poäng mot en pressad mästare. 

Derby tar minst en poäng av topplaget?

12. Charlton–Derby X2

Derby har kommit igång ordentligt och svarat för många bra insatser under de senaste omgångarna. Charlton är försvagat i och med frånvaron av Lyle Taylor. Derby får med sig minst en poäng från The Valley.