Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Formstarkt Burnley en bra jackpotskräll

Foto: BILDBYRÅN

Tottenham tappade 1–0 till förlust mot Leicester i helgen. I veckan åkte man ur ligacupen mot League One-laget Oxford. Om några dagar väntar Bayern München i Champions League och Spurs garderas på de större systemen. 

Aston Villa har endast en seger efter sex omgångar. Ska nykomlingen från Birmingham förnya kontraktet i högsta serien krävs förbättrade takter. Gardera mötet med Burnley.

I jumbofinalen tar jag ställning för Wolverhampton. I kraft av hemmaplan besegras ett hårt pressat Watford?

Tipsgenomgången

Del 1: Stryktipset – stor genomgång 

Del 2: Ligatabeller

Bästa spikarna

Wolverhampton frälser fansen med en seger

6. Wolverhampton–Watford 1

Wolverhampton är segerlöst efter sex omgångar. På lördag hoppas Wolves bryta förbannelsen. Etta.

Den regerande mästaren tar full pott

7. Everton–Manchester City 2

Everton är en besvikelse. Troligen är man bättre på att försvara sig och kontra än att föra matcherna. Manchester City vann Premier League i våras och målet är att försvara guldet. Eftersom den regerande mästaren redan är fem poäng efter Liverpool vill man inte tappa ytterligare mark mot enda guldhotet. Tvåan spikas. 

Leeds är minst en klass bättre och spikas

8. Charlton–Leeds 2

Leeds leder serien och har god chans att ta hem The Championship. Truppen är bäst i serien och det finns gott om matchvinnare i laget. Charlton saknar sin bäste målskytt i Lyle Taylor. Med sina fem fullträffar toppar han skytteligan och i hans frånvaro är Charlton både poäng- och mållöst. Leeds lämnas ensamt.

Skrällvarningarna

Burnley sänker ett pressat Aston Villa

1. Aston Villa–Burnley 2

Aston Villa hade behövt segern, åtminstone en poäng, mot Arsenal. Men 2–1 slarvades bort under slutminuterna trots numerärt överläge. Se upp för Burnley. 

West Ham är i form och kan ta ny seger

2. Bournemouth–West Ham 2

West Ham vann säkert över Manchester United och formkurvan pekar uppåt. Nu gäller det att ladda om och om Hammers lyckas med det kan det bli ny seger. Det gäller dock att spelarna är på hugget för Bournemouth på bortaplan är inget enkelt uppdrag. Helgardera. 

Cardiff är det bättre laget och givet på lappen

11. Hull–Cardiff 2

Cardiff blev nedflyttat med liten marginal – två poäng färre än Brighton – från Premier League i våras. Målet är att återvända så fort som möjligt. Inledningen i The Championship har varit sådär och Cardiff kan bättre. Spelare är på väg tillbaka och snart bärgas säsongens första bortaseger. Kanske kommer den redan till helgen.