Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

En rolig jackpotspik till galet låg procent

Foto: BILDBYRÅN

Missat att göra läxan inför helgens Stryktipset eller Europatipset?

Sitt lugnt i båten – Eskil Hellberg bjuder på sina bästa idéer här.

Eskil Hellberg ger dig information och spelförslag i sista stund inför helgens tipsomgångar – klicka här (pdf-fil). 

ANNONS: Nu har du chansen att spela med Sveriges vassaste tipsexperter – köp in dig i redaktionens olika system här:

Spela Stryktips med legendariske spelexperten Eskil Hellberg (extern länk)

Rygga talangfulle tipsexperten Jonas Amrounis Stryktips (extern länk)

Vasse experten Erik Södermark följer Premier League dagligen (extern länk)

Bästa dragen på Stryktipset

Banken

Leicester har tagit fler poäng än vid motsvarande period när man överraskande vann Premier League för tre år sedan. Arsenal har tappat ledningar till kryss på sistone. Åker på däng nu?

Skrällen

Middlesbrough är bättre än vad resultaten antyder. Offensiven har varit trubbig på sistone men mot ett generöst QPR borde förbannelsen brytas. 14 procent på tvåan är ett kap.

Avslaget

Tottenham är inte lika bra den här säsongen och ska inte överskattas efter storsegern i Belgrad i Champions League. Tredje matchen på sju dagar kostar kraft och ett välorganiserat Sheffield United kan ta poäng i London. 70 procent på ettan är mycket!

Bästa dragen på Europatipset

Banken

Kalmar FF sänkte Brage på bortaplan i veckan och har ett mycket bra utgångsläge inför returen. Och efter en svag säsong på hemmaplan vill Kalmar FF avsluta med seger. Etta.

Skrällen

Parma har på kort tid tagit poäng mot Inter och Fiorentina. Ett flitigt matchande Roma är inget omöjligt uppdrag på hemmaplan. Roma mönstrade starkt lag mot Mönchengladbach i torsdags och borde vara slitet. Parma kan överraska på hemmaplan.

Avslaget

Juventus är klart bättre än Milan och har stor segerchans hemma. Men vinstchansen är inte lika stor som tipparna anser. Till 91 procent finns det starka skäl att gardera ettan.