Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

En miljonskräll i det engelska stormötet

Foto: BILDBYRÅN

Ny jackpot på Stryktipset och mötet i Community Shield mellan Arsenal och Liverpool förgyller kupongen. Liverpool ska vara favorit men jag tar med alla tecken. Malmö FF har jag stark känsla för i seriefinalen mot Elfsborg. Spik!

ANNONS: Köp en andel i Eskil Hellbergs Stryktipssystem  

ANNONS: Spela Stryktipset med Expressens superexperter  

Tipsgenomgången

Del 1: Stryktipset – stor genomgång  

Del 2: Ligatabeller  

Bästa spikarna

Formkurvan pekar uppåt – har toppchans

4. Öster–Gais 1

Efter en stark inledning gick det sämre resultatmässigt för Öster i några veckor. Spelmässigt såg det dock bra ut. Efter dubbla triumfer är självförtroendet på topp och ett uddlöst och försvagat Gais väntar i Växjö till helgen. Kommer Öster upp i sin normalt sett höga standard är chansen god att man tar tredje raka segern.

Klasskillnad mellan Bajen och Kalmar

10. Hammarby–Kalmar FF 1

Visst. Mötet med Hammarby kommer i rätt tid – Bajen har en duo avstängd och match i benen. Men Kalmar får ändå svårt att ta poäng i Stockholm. Ettan lämnas solo.

MFF imponerar – motiverad favorit i seriefinalen

13. Malmö FF–Elfsborg 1

Nio trepoängare och ett kryss är Malmö FF:s enastående facit på de tio senaste omgångarna. Di himmelsblå leder allsvenskan med sju poäng och efter helgen kan avståndet vara större. Elfsborg väntar i seriefinalen och det är klar fördel Malmö. Ettan spikas. 

Skrällvarningarna

Svårbedömd form – gardera PL-mästaren

1. Arsenal–Liverpool 1x

Liverpool var minst en klass bättre än Arsenal och vann Premier League överlägset 2019/2020. Säsongen blev lång och formen hos storlagen är mycket svår-bedömd inför Community Shield. Väl medveten om Liverpools höga grundkapacitet kommer alla tecken med på jackpotkupongen.

AFC Eskilstuna är kapabelt och i poängbehov

2. AFC Eskilstuna–Sundsvall 1X

AFC Eskilstuna är jumbo i superettan men det finns kunnande hos jumbon. Poängen på Vångavallen mot Trelleborg stärkte det sargade självförtroendet. Sundsvall är det bättre laget men AFC Eskilstuna har kapacitet att utmana om poängen. Ta med alla tecken.

TFF kan bättre än vad som visades senast

3. Trelleborg–Jönköpings Södra 1X

Trelleborgs senaste insats var svag och bäste anfallaren Fatawu Safiu saknas. Trots det vill jag varna för TFF. Laget är välorganiserat och Jönköping garderas.