Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

De jagar poängrekord – en given jackpotspik

Foto: BILDBYRÅN

Favoriterna radade upp sig senast och det blev ingen utdelning på varken tio eller elva rätt. Därmed är det gott om extra pengar i potten på lördag. 

Liverpool, Fulham och Middlesbrough spikas i jackpotomgången.

Tipsgenomgången

Del 1: Stryktipset – stor genomgång  

Del 2: Ligatabeller 

ANNONS: Spela Stryktipset med Expressens superexperter (extern länk). 

ANNONS: Spela Stryktipset med Eskil Hellberg (extern länk).   

Bästa spikarna

Toppen mot botten slutar väl bara på ett sätt?

1. Norwich–Liverpool 2

Liverpool har tagit fyra gånger så många poäng som Norwich. Visserligen kan mötet med Atlético Madrid pocka på uppmärksamheten, men samtidigt vill Liverpool sätta rekord med antal poäng under en säsong. Det mesta talar för ny trepoängare för den överlägsne serieledaren. 

Aleksandar Mitrovic sänker Barnsley

9. Fulham–Barnsley 1

Fulham har tagit in mängder med mark på West Bromwich och Leeds de senaste veckorna. Skyttekungen Aleksandar Mitrovic fixade segern mot ett svårslaget Blackburn. Fulham har siktet inställt på Premier League och segerchansen är god hemma mot nykomlingen Barnsley.

Middlesbrough får välförtjänt utdelning?

11. Middlesbrough–Luton 1

Luton har tagit fyra poäng på de tio senaste omgångarna och har inte hållit nollan på evigheter. Middlesbrough är i bra form och borde få utdelning inom kort. I kraft av hemmaplan spikas ettan. 

Skrällvarningarna

Ta åtminstone med krysset i Leeds

2. Leeds–Bristol City X

Leeds förlorade mot Nottingham i helgen och har haft svårt de senaste veckorna. Seriefavoriten i The Championship är mållös i sju av de åtta senaste halvlekarna. Bristol City fick sin segersvit spräckt i helgen men har form och kapacitet att ”ställa till det” för Leeds. 1x?

Pressat Charlton sänker försvagat Blackburn?

6. Charlton–Blackburn 1X

Blackburn har gott om folk på skadelistan: Lewis Holtby, Joe Rothwell, Joe Grayson, Corry Evans, Bradley Dack med flera saknas. Charlton spelar för sin existens i den näst högsta serien och då måste poängen bärgas på hemmaplan. Ettan är given på lappen.

Fleetwood Town bjuder upp till strid

13. Fleetwood Town–Peterborough 1

Peterborough är League Ones formstarkaste lag för dagen och offensiven har skördat stora framgångar de senaste veckorna. Fleetwood Town på bortaplan är ingen lek och Fleetwood har endast ett nederlag hemma...