Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

De är en bra chansspik mot försvagat Palace

Foto: BILDBYRÅN

Premier League är tillbaka med dubbla jackpotomgångar både på Stryk- och Europatipset. Vill man stå som ensam vinnare finns chansen redan i match ett. Bielsas presspel har ställt till problem mot bättre lag än den här upplagan av Liverpool. Ettan kan nog snudda på 80% vid avspark.

ANNONS: Spela Stryktipset med Expressens superexperter  

Tipsgenomgången

Del 1: Stryktipset – stor genomgång  

Del 2: Ligatabeller 

Bästa spikarna

Skadedrabbat Palace håller inte måttet

2. Crystal Palace–Southampton 2

Palace har sina fyra bästa försvarare på skadelistan. Det finns inte samma typ av bredd som hos toppklubbarna. Mot ett Southampton som avslutade förra säsongen bra med en av ligans bästa anfall, ser jag inte hur det ska hålla defensivt för London-klubben.

Spelskickligt Bournemouth vinner

5. Bournemouth–Blackburn 1

Bournemouth har fått behålla stommen av deras Premier League-lag. Gästerna saknar en handfull spelare som skulle konkurrerat om startplatser. Ettan kommer bli något överspelad men vill man undvika storfavoriterna är Bournemouth-seger ett bra alternativ.

Degerfors imponerar – motiverad favorit

13. Degerfors–Jönköpings Södra 1

Degerfors befäste sin position som seriens bästa lag när man spelade ut HBK förra omgången. Det finns inget annat lag i serien som visat upp samma helhet och raka spel som Degerfors. Jönköping får slita defensivt.

Skrällvarningarna

Frenetiskt Leeds kan störa mästarna

1. Liverpool–Leeds 1x2

Regerande mästarlaget Liverpool ska försöka hitta motivationen för en ny ligasäsong. Första mötet är mot en heltaggad nykomling som lever på sin intensitet. Liverpool ska vara klar favorit men gästerna har alla ingredienser för att kunna störa mästarlaget, speciellt under inledningen av säsongen.

Ett decimerat Bristol får det tufft

6. Bristol City–Coventry 12

Landslagsresor och skador gör att Bristol City saknar flera tongivande spelare till det här premiärmötet. The Championship är en väldigt jämn liga där alla lag slår alla. Sett till Bristol Citys förutsättningar är ettan lite för stor favorit på tipset.

Frågetecken kring Cardiffs form

7. Cardiff city–sheffield Wednesday 12

Sheffield har förstärkt truppen på forwardssidan där det behövde uppgraderas. Cardiff såg iskallt ut i sin match mot Northampton i ligacupen förra veckan.