Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Chockförlust senast – men nu gör mästaren inget misstag

Foto: BILDBYRÅN

Manchester Citys förlust i omstarten var oväntad. Och Norwichs skräll bidrog starkt till att 13 belönades med nästan tre miljoner kronor. Manchester City kommer vara extra taggat till helgen och det får jumbon Watford sota för.

Tipsgenomgången

Del 1: Stryktipset – stor genomgång  

Del 2: Europatipset och ligatabeller 

Bästa spikarna

Mästaren har repat nytt mod

1. Manchester City–Watford 1

Förlusten mot Norwich var oväntad och den regerande mästaren Manchester City ligger fem poäng efter Liverpool. Och även om det återstår många matcher kan det bli svettigt att ta in det försprånget. Spelarna är taggade efter den oväntade förlusten senast och kommer att ösa på direkt från avspark. Ettan spikas.

IFK Norrköping jagar en topplacering

6. IFK Norrköping–Örebro 1

IFK Norrköping förlorade med 0–1 i Malmö trots en riktigt bra insats. Formen är fortsatt god och om det ska bli medalj, chansen till brons lever, måste det bli full pott mot Örebro. IFK Norrköping lämnas allena.

Ett revanschsuget IFK Göteborg levererar

7. IFK Göteborg–Sirius 1

IFK Göteborg hade chansen att på allvar haka på i medaljstriden. Men trots att Hammarby hade en del tunga avbräck och tvingades till tidiga byten var man tidigt slaget. Ska det bli medalj är seger nödvändigt.

Skrällvarningarna

Norwich kan skrälla om man inte fått hybris

2. Burnley–Norwich X2

Nykomlingen Norwich kommer från den största skrällen i Premier League den här säsongen. Manchester City sänktes på hemmaplan. I finske landslagsspelaren Teemu Pukki har Norwich en avslutare av rang. Burnley ska inte känna sig allt för segersäkert och alla tecken kommer med.

Försvarsstarkt Brighton kan ta poäng i norr

4. Newcastle–Brighton X2

Newcastles enda seger kom överraskande mot Tottenham. I helgen blev det som väntat förlust trots tidigt ledningsmål borta mot Liverpool. Brighton tappade segern på stopptid mot Burnley i helgen. Sitter inte baklängesmålet i huvudet har man kunnande att störa Newcastle.

Queens Park Rangers offensiv är sylvass

12. Millwall–Queens Park Rangers 2

Räkna med heta känslor när Millwall och Queens Park Rangers drabbar samman i slaget om den engelska huvudstaden. QPR har gott om offensiva vapen och det kan fälla avgörandet. Alla tecken ska med på lappen.