Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Cardiff kan absolut överraska – gardera

Sean Morrisons Cardiff – skräller? Foto: HOLLY ALLISON/TPI/REX / HOLLY ALLISON/TPI/REX/IBL REX FEATURES

■ Liverpool föll tungt i Barcelona med 0–3. Resultatet speglade inte händelserna på planen. Chansen att man går till Champions League-final är liten. Guldhoppet i ligan lever och det är tre poäng som gäller i Newcastle. 

■ För två år sedan spelade Sunderland i Premier League. Inför årets säsong var man favorit att vinna League One. För många kryss har ställt till det för de rödvita. Nu väntar kval och spelare vilas på lördag. 1x2.

■ Varbergs Bois går som tåget i superettan och kan ta sjätte raka segern. Västerås väntar borta och VSK:s offensiv är vass. 1x2.

Tips-analyser och systemförslag

Stryktipset – del 1  

Europatipset – del 2  

Bästa spikarna

Nu tar väl segersviten slut?

4. Wolverhampton–Fulham 1

Fulham har tänt till och stoltserar med tre raka segrar. Uppryckningen har dock varit förgäves och Fulham flyttas ned till The Championship. Wolverhampton spelade i den serien i fjol. I år kan Wolves som nykomling bli sjua i Premier League. Med rätt vilja blir det seger över Fulham. 

Doncaster vill knipa en kvalplats

7. Doncaster–Coventry 1

Doncaster har greppet om den fjärde och sista kvalplatsen till The Championship inför slutomgången. Coventrys formkurva pekar nedåt efter flera framgångsrika veckor. Ställer inte nerverna till det för Doncaster bör det bli tre poäng – och kval till The Championship. 

Offensiva spelare är tillbaka och ettan spikas

8. Plymouth–Scunthorpe 1

Plymouth och Scunthorpe har hemska veckor bakom sig och risken finns att båda flyttas ned i seriesystemet. Plymouth mönstrar troligen bättre startelva än vad som varit fallet på sistone. Fördelen av hemmaplan avgör?

Skrällvarningarna

Cardiff vill avsluta säsongen med stil

2. Cardiff–Crystal Palace 1

Cardiff hade små förutsättningar inför säsongen. Trots härlig fighting spirit blir det troligen nedflyttning. Spelarna vill avsluta med stil och säljer sig dyrt hemma.

Viktigare matcher väntar för Pompey

9. Portsmouth–Accrington X2

Portsmouth förlorade mot Peterborough i veckan och därmed försvann chansen att gå direkt till The Championship. Med tanke på att viktigare matcher väntar 

framöver kommer Pompey knappast gå all in. Accrington har formen på topp och kan slå till. Passas!

Spelare sparas till kommande kvalmatcher

10. Southend–Sunderland 1

Sunderland har förlorat minst matcher i League One, men trots blott bara fyra nederlag tar man ingen av de två första platserna (direkt till The Championship). Nu väntar kvalspel och spelare vilas troligen i slutomgången, Southend spelar för nytt kontrakt och har troligen högre motivation. Ettan ska tidigt med på lappen.