Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Bournemouth spikas i viktigt bottenmöte

Foto: BILDBYRÅN

Liverpool blir omgångens största favorit på stryktipset. Men kupongen innehåller många svåra hinder och det borde bli hög utdelning. Det är dessutom jackpot till helgen. Bournemouth vinner måstematchen mot Aston Villa?

Tipsgenomgången

Del 1: Stryktipset – stor genomgång  

Del 2: Ligatabeller 

ANNONS: Spela Stryktipset med Expressens superexperter (extern länk). 

ANNONS: Spela Stryktipset med Eskil Hellberg (extern länk).  

ANNONS: Spela Stryktipset med Jonas Amrouni (extern länk).  

Bästa spikarna

Liverpool ångar på och tar ny trepoängare

1. Liverpool–Southampton 1

Liverpool har endast tappat två poäng efter 23 spelade omgångar. Saints är i form men får det rimligtvis svårt.

Bournemouth vinner måstematchen?

3. Bournemouth–Aston Villa 1

Bournemouth tog värdefull trepoängare mot Brighton. Efter flera svaga veckor med lång skadelista var segern över Brighton viktig. Avbräcken är färre än tidigare och blir det seger över ett bortasvagt Aston Villa ökar chansen med många procent till att kontraktet räddas.

Mer ordinarie nu – har bra chans till seger

10. Fulham–Huddersfield 1

Fulham ställde över mängder med spelare mot Manchester City i FA-cupen och redan efter sju minuter blev Tim Ream utvisad. Straffen omsattes dessutom i mål och uppförsbacken blev ännu tyngre. De senaste veckorna har Fulham tagit in mycket mark på Leeds och West Bromwich och målet är att knipa en plats (sämst tvåa) direkt till Premier League.

Skrällvarningarna

Wolverhampton jagar revansch

2. Manchester United–Wolverhampton X2

Manchester United slog nyligen ut Wolverhampton ur FA-cupen. Flera bärande spelare saknas eller är osäkra till spel i hemmalaget. Wolverhampton är svårslaget och reser till Manchester med förhoppning om poäng.

Hoppet är litet – men det lever för Norwich

5. Newcastle–Norwich 2

Norwich tog sista chansen att rädda kontraktet när Bournemouth besegrades. Chansen till nytt kontrakt är liten men lever. Om det blir full pott borta mot ett svårslaget, men skadedrabbat, Newcastle på St. James Park ökar möjligheten till spel i högsta serien kommande säsong. Ta tidigt med alla tecken.

Svag form och skador i West Ham – gardera

7. West Ham–Brighton X2

West Ham har det jobbigt och i helgen blev det förlust hemma mot West Bromwich i FA-cupen. Skadorna är många och ett välorganiserat Brighton kan mycket väl få med sig poäng hem från den engelska huvudstaden.