Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Bournemouth har passande uppgift

Foto: BILDBYRÅN

Lagen närmar sig upploppet och nu får man inte ha dåliga veckor. Det är vinn-eller-försvinn som gäller för flera klubbar. För Norwich är det något av sista chansen. Bournemouth är ett annat lag som är pressat i botten.

Tipsgenomgången

Del 1: Stryktipset – stor genomgång  

Del 2: Ligatabeller 

ANNONS: Spela Stryktipset med Expressens superexperter (extern länk). 

ANNONS: Spela Stryktipset med Eskil Hellberg (extern länk).    

Bästa spikarna

Trots Burnleys form – City en given vinnare

3. Manchester city–Burnley1

Burnley är visserligen i bra form och en poäng kunde varit tre mot Tottenham. Manchester City är inte lika bra den här säsongen men i normal form är segerchansen god för det stjärnspäckade laget. 

Motivationen är på topp i hemmalaget

6. Bournemouth–Crystal Palace 1

Crystal Palace tog tredje raka 1–0-triumfen i helgen och kontraktet är säkrat. Bournemouth har fått tillbaka flera spelare på sistone och ska kontraktet räddas måste matcher av den här kalibern vinnas. I en smålurig omgång lämnas ettan ogarderad,

Kultlaget är med i jakten på en kvalplats

12. Millwall–Derby 1

Millwall slog till med tre snabba mål genom Matt Smith i Nottingham. Kultlaget har blivit förbättrat under Gary Rowetts ledarskap och är med och kämpar om en plats i kvalet till Premier League. Derby sänkte Blackburn enkelt i helgen men är inte lika framgångsrikt på bortaplan.

Skrällvarningarna

Sheffield United jagar en plats i Europa

4. Newcastle–Sheffield United2

Sheffield United har gjort en sensationellt bra säsong. På bortaplan har det endast blivit två förluster. Newcastle har varit skadedrabbat länge och Sheffield är ute efter en plats i Europa till hösten. Ta tidigt med tvåan.

Sheffield Wednesday går inte att lita på

8. Sheffield Wednesday–Nottingham 2

Nottingham Forest tappade matchen mot Millwall på några minuter. Möjligheten att komma sämst tvåa är i princip borta, men chansen att gå till Premier League via kval lever i allra högsta grad. I Lewis Grabban har man en avslutare av rang. Betala för tvåan.

Charlton vinner måstematchen mot Hull?

10. Hull–Charlton 2

Hulls kräftgång fortsätter. I helgen var man chanslöst mot Stoke och 1–5 kunde/borde varit mer. Hull har dalat rejält i tabellen och är segerlöst i de elva senaste omgångarna. Charlton försöker åtminstone och har minst lika hög segerchans som hemmalaget.