Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Bournemouth given spik mot skadedrabbat Norwich

Foto: BILDBYRÅN

Missat att göra läxan inför helgens stryktipset eller europatipset?

Sitt lugnt i båten – Eskil Hellberg bjuder på sina bästa idéer här.

Eskil Hellberg ger dig analyser, statistik och tips. För fullkomliga tabeller och systemförslag - klicka här (pdf-fil).  

Bästa dragen på Stryktipset

Banken

Bournemouth är långt i från ordinarie men har klarat sig bra trots frånvaron av en handfull spelare. Norwich har gott om skador igen trots att några spelare gör comeback. Etta.

Skrällen

Efter förlusten mot Norwich besegrade Manchester City Watford med 8–0. Fansen hoppas på liknande reaktion efter nederlaget mot Wolverhampton. Men jag är tveksam. Se upp.

Avslaget

Tottenham har spelat långt under sin kapacitet och stämningen i truppen verkar inte vara den bästa. Watford har ingenting att förlora och mötet med Spurs kommer i rätt tid. Tottenham är en av de största favoriterna på tipset. Gardera!

Bästa dragen på Europatipset

Banken

IFK Norrköping får svårt att ta medalj efter poängtappet i Sundsvall. Nu gäller det att avsluta säsongen snyggt och ett trubbigt Kalmar FF besegras på hemmaplan.

Skrällen

Flera lag är överspelade och det ser ut att bli hög utdelning på Europatipset. Valladolids försvar är välorganiserat och det kan bli poäng mot Athletic Bilbao. Passa även St. Etienne.

Avslaget

Bordeaux ligger på fjärde plats och har tagit för sig bra under inledningen. St. Etienne är inte oävet och det blev seger direkt under nye bossen Claude Puel mot Lyon. Tipparna har gjort Bordeaux till klar favorit och ettan är klart överspelad i min bok.